رئیس جمهور در جمع مردم ساری: ایران مملو از داشته و ثروت است/ پیشتازی مازندران
رئیس جمهور گفت: کشور ما داشتههای بسیاری در ذخایر معدنی و مادی دارد. مازندران قطب کشاورزی، قطب صنعت، قطب گردشگری، قطب اقتصاد دریامحور است و با تلاش دانشجوان با دانشبنیان، این استان پیشتاز کشور است. در جایجای کشور تربیتشدگان مازندران ایفای نقش میکنند.
به گزارش حرف، آیتالله سیدابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در دیدار با مردم مازندران در مصلای ساری اظهار کرد: نباید جریان سوداگری، جنگلخواری و زمینخواری، کوهخواری و ساحلخواری باب شود و با قاطعیت باید جلوی افرادی که میخواهند به منابع و ذخایر ملی، جنگلها و این داشتههای طبیعی دستاندازی کنند، گرفته شود.
منابع طبیعی باید حفظ شود و به دست سوداگران نیفتد
رئیس جمهور با بیان اینکه باید دست زیادهخواهان را قطع کرد، ادامه داد: مراتع، جنگلها و زمینهای ارزشمند باید حفظ شود و به دست سوداگران نیفتد. هر جا که نعمت و امکانی داریم باید مراقبت کنیم که این فضا در اختیار افرادی باشد که صلاحیت دارند.
آیت الله رئیسی بیان کرد: تجربه عملیات بزرگ وعده صادق را داریم که با کمک همه بخشها صورت گرفت و موجب اقتدار کشور شد. این یک زمینه است تا بدانیم در هر بخشی که اجماع، همکاری، هماهنگی و همراهی همه قوا، نیروها و افراد مؤثر وجود داشته باشد میتوان کارهای بزرگی انجام داد. امروز در کشور اجماع وجود دارد؛ اجماع مبارزه با فساد. این پیام برای همه مردم امیدوارکننده و برای متخلفان تهدیدآمیز است.
وی افزود: اجازه نمیدهیم کار سالم در ادارات ما به کار ناسالم و فساد اداری تبدیل شود. این اجماع در کشور وجود دارد که مقابل فساد بایستیم.
ایران مملو از داشته و ثروت است/ پیشتازی مازندران
وی بیان کرد: کشور ما داشتههای بسیاری در ذخایر معدنی و مادی دارد. مازندران قطب کشاورزی، قطب صنعت، قطب گردشگری، قطب اقتصاد دریامحور است و با تلاش دانشجوان با دانشبنیان، این استان پیشتاز کشور است. در جایجای کشور تربیتشدگان مازندران ایفای نقش میکنند.
رئیس جمهور افزود: مازندران ظرفیت زیادی دارد. در دور نخست سفر نیازهای استان را دیدیم و قرار شد اقداماتی انجام شود. از حسینیپور استاندار پیشین و همه مدیران و کارگران و کارمندان که برای رفع نیازهای استان نقش داشتند قدردانی میکنم.
آیتالله رئیسی افزود: در کنار برداشتن گامهای بلند در صنعت و تولید، در دولت سیزدهم با هدف ایجاد اشتغال، ۳۹۵ کارخانه و کارگاه راکد به خط تولید برگشت و این موجب افزایش اشتغال شد که جای قدردانی دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0