دردسرهای فقدان پل روگذر خطوط ریلی برای کشاورزان

حرف آنلاین: دهیار روستای انجیل نسام اشاره به نبود پل روگذر برای دسترسی کشاورزان به زمین های زراعی، گفت: تردد از روی ریل راه آهن با ماشین آلات کشاورزی  از جمله مشکلات دیرینه اهالی روستای انجیل نسام است. حمید برزگر در گفت وگو با حرف افزود: با توجه به اینکه زمین های زراعی اهالی روستا […]

حرف آنلاین: دهیار روستای انجیل نسام اشاره به نبود پل روگذر برای دسترسی کشاورزان به زمین های زراعی، گفت: تردد از روی ریل راه آهن با ماشین آلات کشاورزی  از جمله مشکلات دیرینه اهالی روستای انجیل نسام است.reyl

حمید برزگر در گفت وگو با حرف افزود: با توجه به اینکه زمین های زراعی اهالی روستا در آن طرف ریل قرار دارد، همواره خطراتی جان کشاورزان انجیل نسامی را تهدید می‌کند، سالها پیش یکی از کشاورزان روستا در برخورد با قطار جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه پیگیری های زیادی برای این موضوع انجام دادیم، ادامه داد: پس از بازدیدی که دامادی نماینده ساری و میاندرود به اتفاق مدیرکل راه آهن، بخشدار و فرماندار وقت نیز از منطقه داشتند، ایشان نیز بر احداث این پل تاکید کردند.

برزگر تصریح کرد: قول احداث پل را داده اند اما تا کنون پیگیری های ما نتیجه ای در پی نداشت.

دهیار روستای انجیل نسام  با بیان اینکه بیشتر شغل افراد این روستاکشاورزی است و با وجود تردد ماشین آلات کشاورزی و عبور و مرور اهالی از روی خط ریل راه‌آهن، خاطر نشان کرد: از طریق  ایجاد روگذر با ارتفاع کم‌سطح است، مشکلات تردد کشاورزان نیز برطرف می‌شود.

وی اظهار کرد: برای انجام این اقدام باید بخشدار و فرماندار میاندرود به ویژه اهالی روستای انجیل نسام تعهداتی (پس از احداث روگذر هرگونه اتفاقی رخ دهد مسئولیتش متوجه فرمانداری و بخشداری نیست بلکه برعهده اهالی روستا است) را ملزم شوند که اهالی این تعهدات را با امضایی قبول کردند اما بخشداری و فرمانداری هنوز موافقت خود را اعلام نکردند.

برزگر با بیان اینکه روستای انجیل نسام دارای139خانوار با جمعیتی بالغ بر432 نفر است، ادامه داد: هنوز پس از سالها از اجرای طرح هادی در روستاها، اهالی انجیل نسام از مزایای اجرای طرح بی بهره اند.

دهیار روستای انجیل نسام با اظهار اینکه پس از هر بار پیگیری به ما گفته می‌شود که اولویت با طرح های نیمه تمام دیگر روستاها است، افزود:  بستر برای اجرای طرح آماده است اما به دلیل کمبود و یا نبود بودجه، بودجه ای را که قرار است به ما اختصاص دهند را به روستاهایی تخصیص می‌دهند که طرح های هادی آنها چند سالی است نیمه تمام باقی مانده است.

وی با اشاره به انجام زیر سازی و قیر پاشی در یکی از کوچه های روستا، گفت: نیمی از این کوچه در داخل بافت و نیمه دیگر در خارج از بافت قرار دارد، بنیاد مسکن نیز می‌گوید همزمان با اجرای طرح هادی این کوچه نیز آسفالت می‌شود به اداره راه و شهرسازی که مراجعه می‌کنیم می‌گویند بودجه ندارند، اهالی این کوچه برای تردد در فصل‌های پاییز و زمستان با مشکل مواجه اند.

برزگر از دیگرمشکلات این روستا را افت فشار برق عنوان کرد که اداره برق قول احداث ترانس را داده است.

وی با اشاره به قناتی که در انتهای روستای انجیل نسام قرار دارد، گفت: قنات ها یکی از مهمترین سازه های قدیمی کشور به شمار می آیند اما متاسفانه برای ساماندهی این قنات بودجه ای به ما اختصاص نمی‌دهند.

برزگر با بیان اینکه قنات ها د رگذشته یکی از مراکز تامین آب  انسان‌ها بوده است، تصریح کرد: توسعه و ساماندهی این قنات حتی می‌تواند موجب رونق گردشگری روستا شود.

برزگردر پایان با اشاره به راه دسترسی روستا به سورک که با احداث جاده جوادالامه این راه مسدود شده است، گفت: حتی در احداث این جاده، احداث زیر گذری برای دسترسی اهالی به سورک و زمین های کشاورزی که جز کمترین حقوق کشاورزان روستا به شمار می آید نیز نادیده گرفته شده ضمن اینکه آن سال‌ها، اداره راه تنها پول زمین‌ها را پرداخت کرد و پولی برای  جاده و مسدود کردن آن نداده است.