حوزه سلامت، نیازمند مشارکت نظاممند میان نهادهای دانشگاهی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به همراه جمعی از معاونین این مجموعه آموزشی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با رئیس دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
دکتر محمدصادق رضایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در این نشست که معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه نیز حضور داشت، با تاکید بر ضرورت پیوند موثر میان دانشگاههای استان بهویژه در حوزه سلامت و آموزش پزشکی، اظهار کرد: در شرایطی که نظام سلامت با چالشهای متعددی مواجه است، دانشگاهها باید نقش خود را در جهت ارتقای سلامت جامعه ایفا کنند.
وی با بیان اینکه در دنیای امروز، پاسخ به مسائل پیچیده حوزه سلامت، تنها از مسیر توسعه همکاریهای بینرشتهای و بیندانشگاهی میگذرد، تصریح کرد: همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی، میتواند الگویی از همافزایی علمی، مهارتی و اجتماعی در خدمت مردم باشد.
دکتر رضایی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران بهعنوان متولی نظام سلامت استان، با نگاهی فرابخشی، آماده تعامل هدفمند و مستمر با دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد یک مدل همافزا در تربیت نیروی انسانی، توسعه پژوهشهای سلامتمحور و ارتقای شاخصهای بهداشت عمومی است.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالفعل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه آموزش، شبکه گسترده بهداشتی، زیرساختهای درمانی و مراکز تخصصی آموزشی، تصریح کرد: مازندران با جمعیت شناور بالا، گردشگری فعال و الگوی اپیدمیولوژیک خاص، نیازمند سیاستگذاری سلامت مبتنی بر شواهد و مداخلات علمی گسترده است. در این راستا، دانشگاه علوم پزشکی میتواند بستر آموزشهای بالینی، کارآموزی و مهارتافزایی دانشجویان دانشگاه آزاد را فراهم کرده تا از این ظرفیت علمی بهره گیرد.
دکتر رضایی با اشاره به ضرورت بهرهبرداری از فناوریهای نوین در آموزش، پژوهش و خدمات حوزه سلامت، اظهار کرد: ما در بهداشت، درمان، پیشگیری و آموزش پزشکی مسئولیت اجتماعی سنگینی داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اذعان کرد: اگر دانشگاهها در کنار هم قرار بگیرند، میتوانند مدلهای مؤثری از خدمترسانی و توسعه علمی ارائه دهند.
دکتر عبدالرضا بابایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، نیز در این نشست با اشاره به تحولات سریع حوزه آموزش عالی و سلامت، بر ضرورت بازنگری در روابط بیندانشگاهی تأکید کرد و گفت: امروزه دانشگاهها نمیتوانند صرفاً در چارچوب ساختارهای درونسازمانی حرکت کنند؛ بلکه پاسخگویی به نیازهای پیچیده و چندبعدی جامعه، بهویژه در حوزه سلامت، نیازمند مشارکت نظاممند میان نهادهای دانشگاهی است.
وی با اشاره به حضور دانشجویان مشغول به تحصیل در رشتههای مرتبط با سلامت، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، ظرفیت گستردهای در تربیت نیروی انسانی در رشتههای حوزه سلامت دارد اما برای ارتقای کیفی آموزش و فراهمکردن بسترهای عملیاتی و مهارتی، نیازمند همکاری نزدیک با دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
دکتر بابایی با تأکید بر ضرورت ارتقای آموزشهای کاربردی، مهارتمحور و استانداردسازی دورههای کارورزی دانشجویان گفت: همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مازندران میتواند فضای واقعی خدمات سلامت را در اختیار دانشجویان ما قرار دهد که این امر در نهایت منجر به ارتقای شاخصهای خدمات سلامت در سطح استان خواهد شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0