حضور 51 اکیپ ثابت و 50 اکیپ سیار در طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان
به گزارش حرف آنلاین ؛ حمزهآقاپور کاظمی، سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران گفت : ادارهکل دامپزشکی استان طی نظارت بر روند کشتار دام در کشتارگاههای صنعتی، سنتی و جایگاه های از پیش تعیین شده جهت کشتار دام در مازندران با حضور مسئولان فنی و بهداشتی بخش خصوصی و ناظران دولتی، نسبت به رویه کشتار، کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار اقدامات لازم را انجام میدهد.
وی از شهروندان خواست تا با توجه به هماهنگی بعمل آمده با شهرداریها مبنی بر تعیین مکانهای مشخص برای عرضه دام زنده در هر شهرستان و استقرار اکیپ های بهداشتی دامپزشکی به منظور تائید سلامت حیوان ، با مراجعه به این میادین نسبت به خرید دام زنده اقدام نمایند و تاکید نمود تا قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ ها به صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره مند و از سلامت دام مطمئن گردند.
حمزهآقاپور کاظمی با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر کشتارگاه گفت: مردم در خرید گوشت قرمز از قصابیها حتما به مهر و تگ کشتارگاهی دقت کنند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر کشتارگاهی و تاریخ کشتار خودداری کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف از خرده فروشیها، میتوانند موارد لازم را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به ادارهکل دامپزشکی استان اطلاع دهند.
سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با تاکید بر عدم مصرف گوشت تازه گفت: جهت جلوگیری از بیماریهای مشترک باید لاشههای دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دستکم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود تا ویروس از بین رفته و پس از آن قابلاستفاده است.
حمزهآقاپور کاظمی افزود: استفاده از وسایل شخصی مانند دستکش، ماسک و پیشبند در هنگام ذبح دام، خرد کردن گوشت، مصرف مواد گندزدا در سرویسهای بهداشتی محیط آلوده به خون و ترشحات را توصیه کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران در پایان تاکید کرد ، کلیه ادارات دامپزشکی شهرستانها در روز قبل عید قربان تا ساعت 19 و در روز تعطیل عید قربان تا ساعت 13 آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی برای پاسخگوئی به مراجعه کنندگان و تماس های تلفنی شهروندان مازندرانی می باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0