جشنواره یاقوت سرخ بهشهر در ایستگاه پنجم
مریم نظری: پنجمین جشنواره «انار اشرف» ۱۱ آبان ماه در جوار غار تاریخی و باستانی هوتو در روستای شهیدآباد بهشهر برگزار میشودجشنوارهای که بناست تا امسال باکیفیت و استاندارد بیشتری برگزارشده و فرصت بیشتری برای معرفی ظرفیتهای گردشگری به گردشگران و مسافران بدهد. پاییز که میشود بهشهر با انارش ورد زبانها میشود، انارهایی که در […]

مریم نظری: پنجمین جشنواره «انار اشرف» ۱۱ آبان ماه در جوار غار تاریخی و باستانی هوتو در روستای شهیدآباد بهشهر برگزار میشودجشنوارهای که بناست تا امسال باکیفیت و استاندارد بیشتری برگزارشده و فرصت بیشتری برای معرفی ظرفیتهای گردشگری به گردشگران و مسافران بدهد. پاییز که میشود بهشهر با انارش ورد زبانها میشود، انارهایی که در نوع خود بینظیر و منحصربهفرد است. انارهای خوشرنگ و طعم شیرین، تر، ملس، گل انار و… ازجمله میوههایی است که بارنگهای سرخ و یاقوتی خود در کنار مرکباتی همچون پرتقال و نارنگی در فصل پاییز خودنمایی میکند.دراینبین پنجمین جشنواره انار اشرف با برنامهریزیهای مختلف، باهدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تأکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار میشود.برگزاری پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و برپایی نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و… از ۱۱ آبان ماه به مدت ۳ روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار و مردم میتوانند از این نمایشگاه و خرید مناسب برخوردار شوند.
*توسعه کشت باغات انار در بهشهر راهی برای رشد اقتصادی
فرماندار بهشهر با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری جشنوارههای مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر ازجمله محصولات مهم و اقتصادی این شهرستان است که میتواند منبع درآمد مناسبی برای شهروندان باشد. سید خالق سجادی افزود: بهشهر با دارا بودن حدود ۱۳ هزار هکتار از باغات انار در میانکاله و دشت، بیشترین تولید انار استان مازندران را به خود اختصاص داده است.وی گفت: دارا بودن شرایط ویژه کشت انار در بهشهر میتواند زمینه مناسبی برای توسعه باغات انار و رشد اقتصادی در این فصل باشد که کارهای مختلفی برای ترویج این کشت انجامشده است.
*برند سازی انار اشرف در کشور مهمترین هدف جشنواره
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر هم با اعلام اینکه اکنون بیش از ۸۰۰ هکتار باغات انار بارور و بیش از ۵۰ هکتار نهال انار پرورش دادهشده است، به خبرنگار مهر گفت: تلاش داریم تا اراضی شیبدار بیشتری به این نوع کشت اختصاص یابد.
خلیل حقیقی ادامه داد: این مقدار از کشت انار در کنار ۱۲ هزار هکتار انار ترش میانکاله از این شهرستان بهعنوان قطب انار استان و یکی از قطبهای مهم کشور ساخته است.وی با اشاره به برپایی نمایشگاه انار در حاشیه پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر، بیان داشت: غرفههای مختلفی با استاندارد لازم، شامل محصولات مختلف انار از گونههای مختلف، رب انار، انار خشکشده و همچنین تولیدات بومی و محلی، صنایعدستی و… در این نمایشگاه به معرض دید علاقهمندان قرار میگیرد.حقیقی گفت: برند سازی انار اشرف مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره در کنار شناساندن ظرفیتهای گردشگری و توسعه باغات است و با توجه به ظرفیت مناسب انار بهشهر و طعم و مزه خوبی که دارد این محصول آنچنانکه باید برندسازی نشده و باید در این بخش با شتاب بیشتری وارد شویم.
*ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهشهر هم با اشاره به ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور به خبرنگار مهر گفت: جشنواره انار اشرف با عنوان مهارت سنتی تهیه رب انار اشرف البلاد (بهشهر) با کد ثبت ۱۳۷۲ در ۲۲ بهمن ۹۵ از سوی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ثبت شد.
مسعود فلاح برگزاری این جشنواره را بهعنوان یک جشنواره فرهنگی برای شناساندن آدابورسوم و سنتهای مردم منطقه عنوان کرد و افزود: این جشنواره فرصتی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری و جذب گردشگر است تا با استفاده از سرمایه فرهنگی و هنری این جشنواره به توسعه حوزه گردشگری و اشتغال منطقه کمک شود.
شهرستان بهشهر با دارا بودن حدود ۲۰ نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که انار ترش، شیرین، شکر و ملس از معروفترین است و از ۱۳ هزار هکتار انارستان این شهرستان، ۱۲ هزار هکتار انار ترش ارگانیک در شبهجزیره میانکاله بهصورت خودرو میروید
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0