بیمارستان بوعلی ساری نیاز به پزشک اورتوپد مقیم دارد

حرف آنلاین: روز شنبه 4/5/93 ساعت حدود 5 بعد از ظهر بود که ورزشکار در یکی از باشگاه های ساری در حال تمرین وزنه ای سنگین به روی پای وی افتاده که منجر به خرد شدن انگشتان پایش شد. مدیر باشگاه به همراه مصدوم به بیمارستان بوعلی ساری مراجعه نموده تا او را بستری نمایند. […]

حرف آنلاین:

روز شنبه 4/5/93 ساعت حدود 5 بعد از ظهر بود که ورزشکار در یکی از باشگاه های ساری در حال تمرین وزنه ای سنگین به روی پای وی افتاده که منجر به خرد شدن انگشتان پایش شد. مدیر باشگاه به همراه مصدوم به بیمارستان بوعلی ساری مراجعه نموده تا او را بستری نمایند. یکی از مسئولین بیمارستان ( بخش مورد نظر ) اعلام کردند چون پزشک کشیک ما در مطب خود فعالیت دارند ما نمی توانیم تا ساعت 9 شب پذیرای بیمار شما باشیم و لذا بیمارتان را ببرید منزل تا ساعت 9 شب و حتی دستور بستری شدن را هم نداشتند ( البته با وساطت یکی از دست اندرکاران بیمار را تختی دادند تا دکتر مورد نظر بیایند ).سوال ما از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران این است آیا حضور یک پزشک مقیم متخصص در امور اورتوپدی و جراحی در طول روز جز قانون هست یا نیست؟ اگر هست چرا اجرا نمی شود و اگر نیست بیماری که مثلا دو بعد از ظهر بر اثر تصادف یا شکستن و یا مجروح شده و نیاز به مداوا و یا بستری شدن با دستور دکتر معالج دارد چه باید کرد.

آیا سزاوار است با پا و یا دست شکسته آنقدر زجر بکشد تا آقای دکتر از مطب ساعت 9 به بعد بیاید؟ در صورتی که  مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مازندران می توانند یک پزشک مقیم را به صورت شبانه روزی در بیمارستان مستقر کنند تا مردم بتوانند از امکانات یک بیمارستان دولتی نهایت استفاده را ببرند. البته  بنده به عنوان خبرنگار قصد ندارم زحمات پزشکان را نادیده بگیرم اما به هر حال وظیفه ای به عنوان رابط بین مردم و مسئولین دارم که باید انجام دهم.

در همین بیمارستان های خصوصی اخیرا با یک بیمار برخورد کردم که بخاطر عمل جراحی خود به بیمارستان خصوصی … رفته بود. مسئولین بیمارستان اعلام کردند تا پول نقد بما ندهید بیمارتان را پذیرش نمی کنیم. همراهان بیمار مورد نظر اعلام کردند چون تعطیلات هست اجازه بدهید ما کارت بانکی در اختیار شما قرار بدهیم و از طریق کارت شما برداشت نمایید. باز اعلام کردند امکان ندارد چون آقای دکتر یا خانم دکتر از ما پول نقد می خواهند. سوال ما این است آیا بیمارستانی که بخش خصوصی شده نظارت ندارد و نقش دانشگاه علوم پزشکی در این رابطه چیست ؟ حداقل اطلاع رسانی کنید.

ما بیمارستانی را سراغ داریم که به صورت خصوصی اداره می شود اما از امکانات دولتی مثل وام و تسهیلات دیگر استفاده کردند. آیا این حق مردم نیست که از امکانات دولتی و بخش خصوصی هم استفاده کنند.

در رابطه با بخش اول مطالبم طوماری 100 امضایی که قرار بود تهیه کنند تا ما به مسئولین امر بدهیم که اگر نیاز باشد اقدام خواهد شد. در پایان خدا وکیلی ما برای وصل کردن آمدیم نی برای فسخ کردن.

هدف ما رضایت مردم است که رضای خدای متعال می باشد و بس.