نقش موثر دانشگاهها در حذف چالشِ کِتمان هویت ایثارگری
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با تاکید بر لزوم انجام کار پژوهشی و تحقیقاتی، نقش دانشگاه را بر از بین بردن کتمان هویت ایثارگری در جامعه و از بین بردن فاصله بین استاد و دانشجو موثر دانست.
سعید کهن سال در نشست با اعضای هیئت علمی و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی کشور، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، با اشاره به راهبردهای حمایتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه دانشجویان شاهد و ایثارگر، اظهار کرد: زمانی فرهنگ ایثار و شهادت اثرگذار است که فراگیر باشد زمانی هم فراگیر است که نگاهش به معرفت و باورهای جمعی منعطف باشد.
وی افزود: زمانی این فرهنگ تحولآفرین و تاریخساز است که دسترسی به مردم صورت بگیرد، شهدا از لذت مادی گذشتند تا به لذت اخروی دست پیدا کنند.
کهن سال خاطرنشان کرد: متاسفانه کتمان هویت ایثارگری در جامعه وجود دارد که نقش اساتید دانشگاهها در از بین بردن فاصله بین دانشجو و این هویت موثر است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به مخدوش بودن اذهان عمومی نسبت به سهمیههای شاهد و ایثارگری برای دانشجویان، گفت: انجام کار پژوهشی و تحقیقاتی با هدف ارائه پاسخ در این زمینه موثر است اما انجام نشد.
این مسئول از عدم استفاده ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان، عدم قابلیت اجرایی ۷۰درصد از قوانین وضع شده در حوزه ایثار و شهادت، نبود پیوست مالی منابع، عدم انجام کار تحقیقاتی منسجم برای اجرای قوانین و … گلایه و بر لزوم استفاده از دورههای آموزشی، استفاده از ظرفیت استارتاپها، استفاده از بستههای حمایتی پژوهشی تاکید کرد.
وی یادآور شد: در حوزه نخبگان نیز نیازمند اتفاقاتی هستیم، باتوجه به آثار رسیده از دومین کنگره شهدای سرافراز مازندران، هر کدام از آنها میتواند موضوعی برای انجام تحقیق و پژوهش باشد.
کهن سال با اشاره به کیفی نبودن آموزش لازم در دانشگاهها بر لزوم تقویت بنیه علمی در حوزههای علمی تاکید و تصریح کرد: قرآن کریم به انجام کار پژوهشی توصیه کرده و به نمونههایی از آفرینش که حاصل کار تحقیقاتی است اشاره کرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در پایان اذعان داشت: کار پژوهش و تحقیقات استعدادها و ظرفیتها را شکوفا میکند، اگر در کنار روحیه ایثارگری قرار بگیرد چالشهای روز را برطرف خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0