افزایش ۹درصدی تولیدات گوشت مرغ در مازندران

حرف آنلاین: معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: در چهار ماه نخست سال جاری ۱۹۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید شد که نسبت به سال گذشته ۹درصد افزایش داشته است.

مسعود احمدی حاجی طی گفت‌وگویی اعلام کرد: مازندران همه زمینه‌های فعال صنعت طیور را اعم از مرکز لاین ایران و خاورمیانه، ۶ واحد مرغ اجداد، ۲۰۵ واحد مرغ مادر گوشتی، ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغ گوشتی، ۲۹ واحد مرغ تخمگذار، ۳۹ واحد کارخانه جوجه کشی، ۴۴ کارخانه فعال تولید خوراک و ۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور را در اختیار دارد.

وی افزود: کارخانجات جوجه‌کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه را یکی از حلقه‌های اصلی صنعت طیور در استان محسوب می‌شود.

احمدی یادآور شد: در چهار ماه نخست سال جاری ۱۹۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه‌کشی‌های استان تولید و در کشور توزیع شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: همچنین در سال جاری ۵۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان انجام شد که ۱۰۲ هزارتُن گوشت مرغ آماده پخت تولید و به بازار عرضه شد.

مازندران تولیدکننده ۳۰درصد جوجه یک‌روزه کشور 

این مسئول اضافه کرد: مازندران با وجود مرکز پشتیبانی لاین بابلکنار، تولیدکننده ۳۰ درصد جوجه یک روزه و ۱۱ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور در این استان تولید است.

تامین ۱۱۹ میلیون قطعه مرغ مادر در مازندران

احمدی حاجی عنوان کرد: تعداد ۱۱۹ میلیون قطعه مربوط به واحد‌های مرغ مادر مازندران است، علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان مازندران با تولید ۲۹ هزارتن، مازاد تولید گوشت مرغ مازندران به میزان ۷۳ هزار تن با ۷۰ درصد کل تولید به سایر استان‌های کشور به ویژه استان تهران صادر شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از افزایش ۹درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در مازندران خبر داد و اذعان داشت: جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی در تیر ماه، ۱۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۵۰ قطعه و جوجه‌ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی ۲۰۵ هزار و ۱۸۲ قطعه بوده و پیش بینی می‌شود ۲۲ هزار و ۵۰۲ تن گوشت سفید به بازار مصرف عرضه شود.