ضرورت ارائه راهکارهای عملی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در مازندران
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران، گفت: شناسایی و برنامهریزی برای آسیبهای اجتماعی در شهرستانها باید در اولویت باشد. وضعیت نگرانکننده آسیبهای اجتماعی، نیازمند همافزایی همه دستگاههاست.
سید امیر حسینی جو، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری، در جلسه شورای اجتماعی استان به بررسی آمار افزایش آسیبهای اجتماعی و ضرورت ارائه راهکارهای عملی پرداخته و گفت: عدم نظارت کافی و کمبود راهکارهای مثبت باعث افزایش این آسیبها شده است.
حسینی جو در ادامه تأکید کرد: در جلسات شورای اجتماعی نباید به تئوریپردازی پرداخت، بلکه باید راهکارهای عملی و مؤثر در کاهش آسیبهای اجتماعی ارائه گردد.
وی همچنین به اهمیت شناسایی آسیبها در شهرستانها اشاره کرد و افزود: برنامهها و فعالیتها باید بر اساس شناسایی دقیق مشکلات طراحی و تدوین شوند.
وی در انتقاد از وقفه در برگزاری جلسات شورای اجتماعی، گفت: برگزاری مستمر جلسات بهویژه بهصورت ماهیانه ضروری است و مدیران باید با اطلاعات دقیق و ارائه برنامههای عملی در این جلسات شرکت کنند.
سید امیر حسینیجو شورای اجتماعی را معادل یک قرارگاه اجتماعی توصیف کرد و افزود: مازندران باید بهصورت تخصصی و با توجه به شرایط اجتماعی و جغرافیایی، آسیبها را شناسایی و راهکارهای مناسب را ارائه دهد.
او، تحکیم بنیاد خانواده را در کاهش آسیب های اجتماعی موثر دانست و خاطرنشان کرد: اگر خانواده نقش خود را درست ایفا نکند به افزایش آسیبهای اجتماعی دامن میزند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار با بیان اینکه متاسفانه موضوعات اجتماعی در اولویت برنامهها قرار ندارد، تأکید کرد: باید جامعه را بهتر بشناسیم و برای آن برنامهریزی کنیم.
وی افزود: جلسات شورای اجتماعی باید نتیجهگرا باشد و در قالب اقدام مشترک بین همه دستگاهها برای کاهش آسیبها گام برداریم.
در این جلسه، برنامه ملی “نماد” نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان مطرح و آسیبهای مرتبط با دانشآموزان، از جمله خانوادههای طلاق، خودکشی و اعتیاد، بررسی و راهکارهایی برای مقابله با این چالشها ارائه شد.
همچنین، گزارشی درباره اقدامات فرهنگی، عمرانی و اجتماعی در راستای بازآفرینی شهری و کاهش آسیبهای اجتماعی در سکونتگاههای حاشیهای شهرها توسط مسئولین ارائه گردید.
جلسه شورای اجتماعی استان، نشاندهنده عزم و اراده مسئولین مازندران برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی و بهبود شرایط زندگی در استان است.
کلبادی نژاد: همکاری 14 دستگاه اجرایی در طرح نماد
کلبادینژاد، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، با ارائه گزارشی از وضعیت آسیبهای اجتماعی در میان دانشآموزان، خواستار توجه ویژه به پیوست «نماد» در تمامی برنامههای آموزشی و پرورشی شد. او همچنین با اشاره به آغاز دورههای توانمندسازی مدیران و مشاوران مدارس در تابستان، اظهار داشت: ظرفیتهای کتابهای سبک زندگی و تفکر در این مسیر بسیار کلیدیاند و باید به آنها بهطور جدی پرداخته شود.
وی افزود: ۱۴ دستگاه در اجرای طرح نماد با آموزش و پرورش همکاری دارند که از این میان، ۹ دستگاه همکاری مستقیم و ۵ دستگاه همکاری غیرمستقیم دارند. با این حال، برخی اقدامات به صورت موازی پیش میرود که باید به سمت یکپارچهسازی و همراستایی برنامهها حرکت کنیم.
کلبادینژاد با تأکید بر بومیسازی طرحها گفت: هر استان، شهر و حتی مدرسه ویژگیهای خاص خود را دارد و مسیر پایداری سلامت اجتماعی باید بر پایه رصد دقیق اطلاعات و نیازهای محلی طراحی شود.
در پایان نیز به فعالیت شبانهروزی خط مشاوره تلفنی ۱۵۷۰ اشاره شد که توانسته اقدامات مؤثری در حوزه راهنمایی و مشاوره دانشآموزی رقم بزند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0