اساتید دانشگاه نقشه راه کاهش معضلات اجتماعی را تهیه کنند
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران با بیان اینکه آسیب های اجتماعی به عنوان یک تهدید جدی سلامت روحی و روانی افراد جامعه برا با خطر مواجه ساخته است، گفت: مسائلی از قبیل اعتیاد، فرار از خانه، انزوای اجتماعی، ناهنجاری های رفتاری و طلاق از جمله نتایج آسیب ها و مشکلات اجتماعی عصر حاضر […]

معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران با بیان اینکه آسیب های اجتماعی به عنوان یک تهدید جدی سلامت روحی و روانی افراد جامعه برا با خطر مواجه ساخته است، گفت: مسائلی از قبیل اعتیاد، فرار از خانه، انزوای اجتماعی، ناهنجاری های رفتاری و طلاق از جمله نتایج آسیب ها و مشکلات اجتماعی عصر حاضر است و نیازمند ارائه نقشه راه از سوی اساتید دانشگاه هستیم.
احمد حسين زادگان در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی با استادان جامعه شناس دانشگاه مازندران، مهمترین اقدام برای کاهش آسیب های اجتماعی را انتخاب روش مناسب علمي و عملي دانست و افزود: از اساتید دانشگاه و صاحبنظران انتظار داریم تا با طرح ها و ایده های کاربردی در این مقوله دولت را یاری دهند.
به گفته وی، آسیبهای اجتماعی یکی از دغدغههای جدی و مطالبه مهم شخص مقام معظم رهبری است و انتظار داریم استادان و نخبگان در راستای کنترل و کاهش این معضل اجتماعی با ارائه راهکارهای مناسب بطور جدی مشارکت کنند.
وی ادامه داد:برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید از روش علمی و اصولی بهره گرفت .
وي با تاكيد بر اينكه كه هیچ نهادی به تنهایی نمیتواند متولی پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی باشد، تاكيد كرد: باید مشارکت مردمی، محله محوری و شهرمحوری را در پیش بگیریم تا مردم خودشان بسیاری از کارها را انجام دهند. به گفته وی، برای داشتن محله و شهر سالم باید مشارکت مردم را داشته باشیم و با نوآوری در زمینه تفریحات سالم بتوانیم به سمتی برویم که نهتنها آسیبها کاهش یابد بلکه زندگی با کیفیت و پر نشاطی برای نسل آینده داشته باشیم.
حسين زادگان با بيان اينكه سياست ما جهت تحرك و نشاط اجتماعي، گسترش و احياء ورزش هاي بومي محلي است، خاطرنشان كرد: گسترش و احياء اين ورزش ها افزايش نشاط عمومي ،پركردن اوقات فراغت ،همگرايي و ايجاد محيط مفرح و با نشاط را براي مردم رقم مي زند.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران تصريح كرد:باید ارتباط بین محققان و سازمانهای مردم نهاد و مسئولان بیشتر باشد، در عین حال به مردم نیز اعتماد شود، چرا که شیوه نصیحت و امر و نهی در به تنهایی کارایی لازم را ندارد.
وی تغییر نگاه مدیران در حوزه اجتماعی را یکی از اتفاقات خوب برشمرد واظهار داشت: در خصوص مقابله با آسیبهای اجتماعی اقداماتی صورت گرفته اما کافی نیست و برای حل آن، باید با جدیت بیشتری تلاش کنیم.حسین زادگان بر استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی در کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: گستره وسیعی از رسانه های مجازی ظرفیت خوبی برای ارتقاء سطح فرهنگی جامعه به بهترین شکل ممکن است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0