اخبار ویژه روزنامه حرف مازندران /11 دی ماه
*ارتباط جالب آقای شهردار با شهر سابق! یکی از اعضای سابق شورای اسلامی شهر ساری که در یکی از شهرهای اطراف روزهای پرجدالی را با اعضای شورای شهر آن شهر می گذراند به نظر می رسد هنوز ارتباط خود با شهر زادگاه خود ترک نکرده است. به گزارش حرف، اخیرا شنیده شده یکی از موسسات […]
*ارتباط جالب آقای شهردار با شهر سابق!
یکی از اعضای سابق شورای اسلامی شهر ساری که در یکی از شهرهای اطراف روزهای پرجدالی را با اعضای شورای شهر آن شهر می گذراند به نظر می رسد هنوز ارتباط خود با شهر زادگاه خود ترک نکرده است.
به گزارش حرف، اخیرا شنیده شده یکی از موسسات فرهنگی و قرآنی در شهر ساری به یکی از اعضای سابق شورای شهر به صورت 99 ساله واگذار شده است. این امر در حالی است که ساختمان و زمین موردنظر در قرارداد اولیه 30ساله واگذار شده بود که این امر از نگاه آگاهان دور نمانده است.
هنوز مشخص نیست زمین متعلق به شهرداری ساری چطور با تغییر قرارداد به صورت 99 ساله به شهردار فعلی شهر همسایه واگذار شده است. به نظر می رسد شهرداری ساری باید در این زمینه پاسخگو باشد.
*سال آینده دو التهاب اساسی داریم
سردار نائینی مشاور فرمانده کل سپاه با پیشبینی دو التهاب اساسی در کشور گفت: انتخابات نقش کاتالیزور برای فراهم کردن زمینه نافرمانی مدنی را دارد.
از طرف دیگری بر فشارهای اقتصادی در حوزههای صنفی و کارگری تمرکز کردهاند، آنها در فضای مجازی که امروز فضای فراخوان و تخریب باورهای اساسی است و در ایجاد ناآرامیها تأثیرات مخرب و ویرانگری دارد، سرمایهگذاری کردهاند.
*روایتی متفاوت از شب اعدام صدام!
در آخرین روزهای سال ۲۰۰۶ دیکتاتور عراقی، صدام حسین، به دار آویخته شد. مراسم اعدام ساعت ۶ بامداد در اردوگاه عدالت شهر کاظمین در شمال عراق صورت گرفت. در این اردوگاه پیشتر، نیروهای صدام مردم زیادی را شکنجه و اعدام کرده بودند.
خبر اعدام یا نابودی افراد اندوهناک است، ولی گاهی چارهای باقی نمیماند و کار به جایی میرسد که «آخر الدواء الکی». ۳۰ دسامبر رسانهها در کمال ناباوری مردم جهان به ویژه مردم ایران تصاویر اعدام صدام حسین را به تصویر کشیدند.
صدام از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۸۲ (۱۹۷۹ تا ۲۰۰۳) که نیروهای جهانی به رهبری آمریکا وارد عراق شدند رئیسجمهور عراق بود. نظام دیکتاتوری او صدمههای زیادی به کشور عراق و همسایگانش وارد کرد. دوران حکومت حزب بعث را میتوان از اندوهبارترین دوران تاریخ عراق به حساب آورد. عراق در جنگی دائمی بود و روی آرامش به خود نمیدید و خشونت خارج از وصف حکومت، تاریخی اسفبار را برای خاورمیانه رقم زد.
واکنش به اعدام صدام در جهان متفاوت بود. برخی از اعدام او حمایت و گروهی نیز این عمل را باعث افزایش خشونت جهانی اعلام کردند.
خانواده او درخواست کرده بودند که جسدش به یمن منتقل شود، ولی جنازه او در روستای محل تولدش، عوجه در تکریت به خاک سپرده شد و سران عشیرهٔ بوناصر آن را تحویل گرفتند. مزار او نزدیک محل دفن پسرانش قصی و عدی قرار گرفت.
*پیشنهاد تشکیل منطقه «امن انسانی» برای رفت و آمد ایرانیان خارج از کشور
ابوالفضل فاتح از فعالان رسانهای که در خارج از کشور به سر میبرد، در یادداشتی برای رفع مشکلات رفت و آمد ایرانیان خارج از کشور پیشنهاد تشکیل منطقه آزاد انسانی و حریم امن مذهبی را مطرح کرده است.
او دربخشی از این یادداشت که سایت جماران آن را منتشر کرده، آورده است: در میان مشکلات و مسائلی که ایرانیان خارج از کشور با آنها روبهرو هستند، این نوشته بر یک موضوع خاص و البته بسیار مهم و راهگشا چه از نظر انسانی و اخلاقی و چه از منظر اعتمادسازی متمرکز است: راه حلی برای مهیا کردن امکان دیدار ایرانیان خارج از کشور با خانواده هایشان از طریق تشکیل منطقه آزاد انسانی و مذهبی.
از اینرو حریم و حرم نورانی مشهد الرضا (ع) که نقطه امید و آرامش همه ایرانیان و به بیان حضرت امام (ره) پایتخت معنوی ایران است بهعنوان منطقه آزاد انسانی و مذهبی برای دیدار ایرانیانی که به هر دلیل از نظر مسئولان برای رفت و آمد به ایران با موانعی مواجه هستند، پیشنهاد شد.
*سانسور نرخ تورم ۴۲ درصدی
یک روزنامه حامی دولت تصریح کرد بانک مرکزی آمار تورم ۴۲ درصدی را سانسور کرده است.
دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: آمار بانک مرکزی از تورم آذر ماه پس از ۷ روز منتشر نشده، این در حالی است که براساس قاعده عرفی این آمار در روز پنجم هر ماه در اختیار مخاطبان قرار میگرفت.
گزارشهای غیررسمی حاکی از آن است که تورم متوسط در آذرماه سال جاری به ۲۱ / ۴ درصد رسیده و نسبت به ماه قبل رشد ۲/۸ واحدی را ثبت کرده است.
*حساب توئیتر «آشنا» از دسترس خارج شد
شنیده شد که اکانت توئیتری حسامالدین آشنا برای دومینبار در یک ماه گذشته مسدود و یا محدود شده است، بهطوری که بعد از انتشار پستهای متعدد او در پاسخ به توئیت محسن رضایی درباره عملیات کربلای ۴، اکانت وی از دسترس عموم خارج شده است. برخی معتقدند دسترسی به اکانت آشنا محدود شده و برخی نیز میگویند صفحه او تعلیق شده است. پیشتر نیز در ۲۱ آذرماه اکانت توئیتری آشنا یا محدودیت مواجه شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0