اجرای 4 پروژه الکترونیک بیمه سلامت در مازندران
مدیرکل بیمه سلامت مازندران اظهار داشت :اجرای چهار پروژه محوری بصورت الکترونیک در سال جاری در دستور سازمان بیمه سلامت استان قرار دارد . به گزارش حرف، رسول ظفرمند در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه استحقاق سنجی دفترچه های درمانی نخستین طرح است، اظهار داشت : چون در حال پیش […]
مدیرکل بیمه سلامت مازندران اظهار داشت :اجرای چهار پروژه محوری بصورت الکترونیک در سال جاری در دستور سازمان بیمه سلامت استان قرار دارد .
به گزارش حرف، رسول ظفرمند در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه استحقاق سنجی دفترچه های درمانی نخستین طرح است، اظهار داشت : چون در حال پیش روی به سمت حذف دفترچه هستیم، پروژه استحقاق سنجی برای توسعه بیشتر در بیمارستان ها خصوصی نیز اجرا خواهد شد تا مردم دچار سردرگمی نشوند.
وی با اشاره به اینکه رسانه ها کمک کنند تا مردم زودتر تکلیف دفترچه های چندگانه خود را از طریق دفاتر پیشخوان مشخص کنند ، خاطرنشان کرد : با اجرای کامل خدمت الکترونیک،برای هر کد ملی یک بیمه و دفترچه لحاظ خواهد شد و افرادی که دارای چند دفترچه هستند، مشخص شده و فقط یک دفترچه خواهند داشت.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران اظهار داشت : پروژه بعدی انتقال الکترونیک اسناد است و در تمام بیماستان های دولتی این طرح در حال اجراست. ظفرمند با اشاره به اینکه تا کنون اسناد کاغذی دریافت می شد، تصریح کرد : در سال جاری مشمول اجرای طرح الکترونیکی کردن اسناد هستیم. بدین صورت که بیمارستان ها اسناد را در سامانه ارائه می دهند و ناظر بیمه اسناد را جهت پرداخت مطالبات تایید می کند که البته این طرح در اصفهان اجرایی شده و شاهد شفافیت مالی بودیم.
وی با اشاره به اینکه آموزش های لازم برای به حداقل رساندن مشکلات اجرای این طرح در حال انجام است تاکید کرد : استفاده کمتر از کاغذ، کاهش دخالت غیرضروری کارشناس، دسترسی سریع به قوانین، شفاف سازی انتقال داده ها، دسترسی بیمه شده به اطلاعات درمانی، جلوگیری از اشتباهات تعیین قیمت از مزایای این طرح الکترونیک است.
مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد : نسخه نویسی الکترونیک طرح سوم الکترونیک است. با حذف دفترچه و کاغذ باید این طرح اجرایی شود. تداخلات دارویی، اشتباهات نگارشی، استحقاق سنجی بیمه، جلوگیری از داروی اشتباه برای افراد مختلف براساس اطلاعات بیمار، شفاف سازی فرایند خدمت از نفاط مثبت این خدمت خواهد بود. رسول ظفرمند یادآور شد : همزمان در حال اصلاح اطلاعات بیمه شدگان هستیم تا بیمه شده هنگام دریافت اطلاعات به مشکل نخورد. وی در ادامه گفت : ارتباط میان آزمایشگاه ها، داروخانه،پزشک و سازمان بیمه گر از مزایای بسیار مهم نسخه نویسی الکترونیک است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اینکه ارجاع الکترونیک پروژه چهارم الکترونیک است، تصریح کرد : فعالیت پزشک خانواده در استان ایجاب می کند تا این طرح راحت تر انجام می شود. چون وزارت بهداشت نرم افزار مربوطه را هنوز ابلاغ نکرده ، از نرم افزار استفاده شده در کرمان استفاده و در برخی شهرهای استان اجرایی کردیم. ظفرمند با اشاره به اینکه ساماندهی ارجاع و نوبت دهی الکترونیک در این طرح اجرا می شود، اظهار داشت : چون همه پزشک ها در حال حاضر امضای الکترونیک ندارند،این طرح بطور کامل اجرا نمی شود. وی افزود : وزارت بهداشت تاکید جدی دارد که پرونده الکترونیک بیماران ثبت شود تا شاهد دوگانگی امارها نباشیم. با این اتفاق داده ها به روز خواهد شد و تصمیم گیری ها نیز اصولی تر خواهد بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0