پایان عملیات اجرایی سد انحرافی چهار روستای بخش یانه‌سر بهشهر

مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران از تکمیل عملیات اجرایی سد انحرافی زمین‌های کشاورزی چهار روستای کوهستانی بخش یانه‌سر بهشهر خبر داد.

مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران از تکمیل عملیات اجرایی سد انحرافی زمین‌های کشاورزی چهار روستای کوهستانی بخش یانه‌سر بهشهر خبر داد.

رضا رسولی با بیان این‌که در حال حاضر ۱۲ سد انحرافی در مناطق مختلف استان در حال ساخت است، گفت: ساخت سدهای انحرافی برای بهره‌وری مناسب از آب رودخانه‌ها یکی از اولویت‌های اصلی این شرکت در تأمین آب کشاورزی به شمار می‌آید.

وی افزود: طی روزهای اخیر عملیات اجرایی یک سد انحرافی در بخش کوهستانی یانه‌سر بهشهر به پایان رسید و قرار است در ماه جاری و پیش از آغاز فعالیت‌های کشاورزان، این سد انحرافی به طور رسمی به بهره‌برداری برسد.

مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: این سد انحرافی در منطقه‌ای کوهستانی با ارتفاع حدود یک‌هزار و 700 متری، حدود ۷۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی روستاهای اندرات، پیته‌نو، فتکش و سفیدچاه از توابع بخش یانه‌سر شهرستان بهشهر را زیر پوشش قرار می‌دهد.

رسولی گفت: با بهره‌برداری از این سد انحرافی که روی یکی از سرشاخه های نکارود (مهروان رود) ساخته شده است، مشکل تامین آب کشاورزی حدود 70 کشاورز این چهار روستا تا حد زیادی برطرف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت این سد و اجزای وابسته آن شامل سرریز کنگره‌ای ذوزنقه، کانال انتقال آب در 2 طرف به طول ۴۵ متر و همچنین 80 متر دیوار حفاظتی در مجموع 75 میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

مدیر مشارکت‌های مردمی و طرح‌های زودبازده شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: حدود 2 هزار سد انحرافی در مازندران وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۳۵۰  سد انحرافی استان مدرن و مابقی سنتی است.