جوجه‌ریزی گوشتی در مازندران از مرز ۱۴۲ میلیون قطعه گذشت

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با اشاره به ثبت رکورد تاریخی در صنعت مرغ گوشتی استان گفت: بیش از ۱۴۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی مازندران انجام شده است که با این دستاورد، استان مازندران موفق به کسب رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید شده است؛ نتیجه‌ای که حاصل تلاش تولیدکنندگان و برنامه‌ریزی دقیق مجموعه جهاد کشاورزی استان است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با اشاره به ثبت رکورد تاریخی در صنعت مرغ گوشتی استان گفت: بیش از ۱۴۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی مازندران انجام شده است که با این دستاورد، استان مازندران موفق به کسب رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید شده است؛ نتیجه‌ای که حاصل تلاش تولیدکنندگان و برنامه‌ریزی دقیق مجموعه جهاد کشاورزی استان است.

اسدله تیموری یانسری، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از کسب رکورد جدید جوجه‌ریزی مزارع مرغ گوشتی در هشت ماه نخست سال جاری برای اولین بار در تاریخ استان خبر داد.

وی با اعلام اینکه در این مدت ۱۴۲ میلیون و ۳۹۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی مازندران انجام شده است، افزود: با این میزان جوجه‌ریزی، استان مازندران رتبه اول کشوری جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۴ را به خود اختصاص داده است.

تیموری یانسری با اشاره به سهم ۱۲ درصدی استان از کل جوجه‌ریزی کشور توضیح داد: این حجم جوجه‌ریزی در مجموع هشت ماهه، منجر به تولید ۲۵۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت سفید با میانگین روزانه حدود ۱۰۴۱ تن شده است و با این حجم تولید، مازندران رتبه اول کشوری را در هر دو بخش جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید کسب کرده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، محقق شدن این رکورد را نتیجه تلاش و همت تولیدکنندگان در حلقه‌های صنعت مرغ گوشتی استان و همچنین برنامه‌ریزی‌ها و تمهیدات صورت گرفته توسط همکاران مدیریت امور طیور ستاد و مسئولان امور دام و طیور شهرستان‌ها دانست.

این موفقیت، گامی مهم در جهت تحقق امنیت غذایی و افزایش تولیدات پروتئینی در کشور محسوب می‌شود.