سپاه کربلا مازندران شبکه نفوذ آمریکایی – اسرائیلی را متلاشی کرد

عناصر شبکه نفود آمریکایی – اسرائیلی توسط سپاه کربلا مازندران شناسایی و بازداشت شدند.

به گزارش حرف آنلاین، سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران گفت: سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشور‌های معاند در پوشش اتباع خارجی و افراد متردد به دنبال نفوذ و جاسوسی هستند و بسیاری از این عناصر، زیرپوشش شرکت‌های تجاری، مراکز فرهنگی و خیریه، به دنبال جمع‌آوری اطلاعات یا ایجاد شبکه‌های نفوذ بودند.

او افزود: در سپاه کربلا، با اشراف اطلاعاتی دقیق، توانسته‌ایم تعدادی از این عناصر را شناسایی و شبکه‌های آنها را متلاشی کنیم؛ این مقابله اطلاعاتی، نه‌تنها از تهدیدات امنیتی جلوگیری کرده، بلکه از وقوع برخی بحران‌های احتمالی نیز پیشگیری کرده است.

سردار مسلمی گفت: در حوز‌ه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق، سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه توانستند امسال ۱۵ هزار لیتر مشروبات الکلی ایرانی و خارجی، ۱۰ هزار لیتر روغن موتور قاچاق و ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف کنند.