تولید 50درصد کیوی و مرکبات کشور در مازندران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: از مجموع سطح زیر کشت استان 68.14 درصد به محصولات زراعي سالانه و 31.86 درصد به كشت محصولات دائمي (عمدتاً مركبات) اختصاص دارد.
بابک مؤمنی، در گفتگویی بر اهمیت حیاتی معاونت بهبود تولیدات گیاهی در توسعه و پایداری بخش کشاورزی استان تأکید کرد.
مؤمنی با اشاره به نقش کلیدی این معاونت در افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت محصولات و حفظ منابع طبیعی، بر ضرورت حمایت و تقویت این بخش تأکید نمود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در خصوص وضعیت معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: استان مازندران با توجه به موقعيت خاص اقليمي، تنوع آب و هوائي و برخورداري از باران سالانه و پراكندگي مناسب در محصولات مختلف و دشتهای وسيع در قسمت جلگهای، از مناطق حاصلخيز و كشاورزي ايران ميباشد كه حدوداً داراي 664هزار و 926 هكتار سطح زیر کشت اراضي (زراعي و باغی) میباشد.
وی افزود: در مازندران انواع محصولات زراعي نظير برنج و گندم، پنبه، دانههای روغني و … محصولات باغي چون مركبات و ساير محصولات ديگر كشت ميشود و در برخي از محصولات نيز از موقعيت ممتازي برخوردار است.
مؤمنی بابیان اینکه از مجموع سطح زیر کشت استان 68.14 درصد به محصولات زراعي سالانه و 31.86 درصد به كشت محصولات دائمي (عمدتاً مركبات) اختصاص دارد افزود: محصول مهم و استراتژيك در بخش زراعت، برنج میباشد كه 42.23 درصد توليد كشور بوده كه داراي مقام اول ميباشد.
وی ادامه داد: همچنين اين استان از توليدكنندگان عمده مركبات بوده كه تقريباً 51.4 درصد توليد كشور را به خود اختصاص داده و داراي رتبه اول میباشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران خاطرنشان کرد: از محصولات باغي ديگر نيز میتوان كيوي را نام برد كه ازجمله میوههای تازه است و 51.84 درصد توليد كشور به اين استان اختصاص دارد، ضمن اينكه مازندران صاحب اولين رتبه در توليد گلهای آپارتمانی (گلدانی) در ميان استانهای كشور محسوب میشود.
وی گفت: استان مازندران در توليد دانههاي روغني نیز 4.29 درصد سهم كشور را به خود اختصاص داده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0