آقای رئیس جمهور؛ لطفا “مسعود پزشکیان” باشید!

شکرالله رضازاده شرمه| حال و احوال این روزهای پاستور چندان تعریفی ندارد و گویا آسمان آنجا، در حال افزایش ابر هست! ظاهرا جماعتی عزم شان را جزم کرده اند تا ساکن جدید آنجا را به زمین بزنند. جماعتی که نه با نگاه نهج البلاغه رفاقتی دارند و نه با رفتار منتخب چهاردهم قرابتی.

شکرالله رضازاده شرمه| حال و احوال این روزهای پاستور چندان تعریفی ندارد و گویا آسمان آنجا، در حال افزایش ابر هست! ظاهرا جماعتی عزم شان را جزم کرده اند تا ساکن جدید آنجا را به زمین بزنند. جماعتی که نه با نگاه نهج البلاغه رفاقتی دارند و نه با رفتار منتخب چهاردهم قرابتی.

 

✅نگاهی با تامل به احکام صادره در روزهای اخیر این را بصراحت می گوید که تنها نشان از منتخب چهاردهم در احکام مذکور، امضاء او در انتهای آن احکام هست. غیر از این امضاء، دیگر هیچ ردپایی از ” مسعود پزشکیان” در احکام مدنظر قابل مشاهده و ملاحظه نیست.

 

✅واقعا مگر می توان پیوندی میان  حافظ نهج البلاغه که عمل به منش صاحب نهج البلاغه را اول و آخر رویه و رویکرد خود می خواند با جمع و جماعتی معلوم الحال قائل بود؟! کجای نهج البلاغه بر بی صداقتی تاکید دارد که از دل عمل به آن معاون تازه ابلاغ گرفته راهبردی که شهره به آن هست بیرون آمد؟! در کدام تاکید و توصیه آن اوراق شریف، اتهام زنی بی پایه و اساس به شریف ترین و سودمندترین قشر از اقشار مردمی آمده که اکنون معاون اجرایی تازه منصوب شده، چنین کرده ای را در سوابقش دارد؟! براستی در کدام خطبه از خطبه های ماندگار آن گوهر مکتوب، گماردن ثروتمندان در مناصب مهم سفارش شده که برای  معاونت پارلمانی متاسفانه چنین شد؟! آیا در سیره صاحب نهج البلاغه، سپردن امور مهم و حساس به فاقدان صلاحیت وجود داشت که اکنون در سپردن منصب حساس و مهم معاونت زنان و خانواده، اینگونه شد؟!

 

✅تا دیروز تنها صدای منتقدان رئیس جمهور در نقد جدی رویکرد او بلند بود اما امروز دیگر صدای حامیان  او هم در آمده است. یادداشت تند روزنامه جمهوری اسلامی با موضوع انتصابات اخیر تنها یکی از این موارد است. در این یادداشت که با عنوان ” آقای پزشکیان! این انتصاب‌تان با نهج‌البلاغه سازگاری ندارد” آمده است:

” انتصاب یک سرمایه‌دار(شهرام دبیری) به عنوان معاون رئیس ‌جمهور در امور مجلس تعجب‌برانگیز شده است. این فرد اگر هیچ ایرادی نداشته باشد، برخورداری او از امکاناتی که موجب فاصله داشتنش از مردم شده، با خط‌مشی مورد نظر نهج‌البلاغه برای کارگزاران نظام که مورد تأکید دکتر پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی بود، سازگاری ندارد”

 

✅دکتر “مسعود پزشکیان” زمانی که جماعتی را در “شورای راهبردی دولت چهاردهم” جای داد باید به حال امروز خودش نیز فکر می کرد. در حقیقت بلای امروز انتصابات نتیجه تصمیم کاملا غلط دیروز هست. اگر آن شورا با آن رئیس و اعضاء عجیب و غریبش شکل نمی گرفت شاید امروز ” مسعود پزشکیان” دچار مشکل نمی شد.

 

✅”مسعود پزشکیان” با لحاظ انتخابات سال قبل مجلس، پنج بار رای اعتماد مردم تبریز را کسب کرد. زیست مردمی او، عدم تلاش برای ورود به زد و بندهای مالی و باندی رایج و نیز بی میلی به ثروت اندوزی، از او چهره ای مقبول در میان مردم ساخت. اگرچه به او هم به مثل همه نقدهایی وارد هست چنانچه یکی از جدی ترین نقدها به زمان تصدی وزارت بهداشت او در دولت موسوم به اصلاحات برمی گردد که همچنان هم آن نقدها به قوت خود باقیست اما باید اذعان کرد که “مسعود پزشکیان” چندین پله از دیگر هم طیف هایش جلوتر و بهتر هست.

 

✅ “مسعود پزشکیان” پاستور نشین باید و حتما به همان “مسعود پزشکیان”مورد اعتماد مردم متدین و خونگرم تبریز برگردد. اگر او نخواهد در منش کنونی خود تغییر جدی به وجود آورد قطعا بر حجم مشکلاتش اضافه خواهد شد. بیشترین کمک به “مسعود پزشکیان” را خود او می تواند داشته باشد. نباید اجازه دهد به ماشین امضاء بدل شود و هر چه که دیگران نوشتند او امضاء کند چنانچه ظریف مدعی چنین رفتاری در صدور ابلاغ معاونت راهبردیست!

 

✅جدی ترین توصیه نهج البلاغه به انسانها، تلاش برای آبادانی “آخرت” با استفاده از ظرفیت “دنیا”ست. آبادانی “آخرت” با زبان شیرین و نطق آتشین، محقق نمی شود. آنچه باعث آبادنی آرمانی می شود عمل به وظایف قانونی و شرعیست. تاریخ بویژه تاریخ عبرت برانگیز جمهوری اسلامی، کم نطق انقلابی و آتشین نشنید. سرنوشت بسیاری از ناطقان نطق های آتشین دیروز، بسیار درس آموز هست. نطق ارزشی بدون عمل ارزشی هیچ ارزشی ندارد.

 

✅”مسعود پزشکیان” اگر “دنیا و آخرتی” آباد می خواهد که می خواهد باید از خود شروع کند. او باید بداند رئیس جمهور اوست و نه دیگری یا دیگران. او باید بداند پاسخگوی دنیا و عقبی احکام صادره امروز، خود اوست و لاغیر. او باید بداند تصمیم گیر اوست و نه جماعت سابقه دار شورای راهبردی! اگر او از این قفس خودساخته خارج شود قطعا پرواز تا عرش در انتظار اوست اما اگر او میل به درهم شکستن این قفس نداشته باشد باید به متن آیه ای که در بدو ورود به نهاد ریاست جمهوری در برابر چشمانش قرار گرفت توجه کند!