رفع مشکلات تولیدی شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت
حرف آنلاین: فرماندار چالوس گفت: از راه اندازی واحدهای تولیدی و اشتغال جوانان منطقه استقبال می کنیم.محمدناصر زندی در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت که با حضور مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) مازندران در فرمانداری چالوس برگزار شد، در این جلسه اظهارداشت: با توجه به سود بانکی بالا و […]
حرف آنلاین:
فرماندار چالوس گفت: از راه اندازی واحدهای تولیدی و اشتغال جوانان منطقه استقبال می کنیم.محمدناصر زندی در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت که با حضور مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) مازندران در فرمانداری چالوس برگزار شد، در این جلسه اظهارداشت: با توجه به سود بانکی بالا و عدم تمایل رفتن مدیران واحدهای تولیدی به بانکها، با صندوق مهر امام رضا (ع) استان وارد مذاکره شدیم تا گره گشای مشکلات واحدهای تولیدی باشیم.
وی افزود: این صندوق طی سالهای گذشته با ارایه تسهیلات به متقاضیان در راستای رفع بسیاری از مشکلات تاثیر بسزایی داشته و هم اینک با اعلام آمادگی برای تخصیص اعتبار برای واحدهای تولیدی باری را از دوش آنها بردارد که این امر جای تقدیر دارد.زندی در پایان با اشاره به شهرک صنعتی مرزن آباد گفت: در ایجاد واحدهای تولیدی جدید باید دقت نظر بیشتری صورت گیرد و افرادی که کننده کار هستند و به تعهدات خود عمل می کنند را جذب کرد.مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه این صندوق از سال 71 با هدف ایجاد زمینه اشتغال تشکیل گردید گفت: از سال 85 نیز طی مصوبه ای با تاکید بر ضرورت اشتغال، ازدواج و مسکن ادغام گردید.
فرهادی افزود: صندوق امام رضا (ع) 241 میلیاردتومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده است. در سری جدید هم نگاه ما به زنجیره تامین و واحدهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه نگاه ما پشتیبانی ما به دو صورت خانگی و کارگاهی است افزود: پشتیبانی یعنی حمایت از فردی که با توجه به توانایی های خود بواند در زمینه های آموزش، تامین مواد اولیه، تولید و فروش اقدام نماید. ضمن اینکه این افراد باید توانایی برون سپاری از مشکل را نیز دارا باشند.فرهادی با اشاره به توانایی کلاردشت در تولید فرش دستباف نیز گفت: فرش دستباف کلاردشت زمانی زبانزد خاص و عام بود اما نتوانستند بهره وری مالی از آن داشته باشند. ما در این رابطه به دنبال فردی قوی هستییم تا بتوانیم با ارایه تسهیلات در این رابطه این صنعت را در کلاردشت احیا کنیم.
وی در پایان با اشاره به همکاری صندوق امام رضا (ع) با شهرک های صنعتی اظهارداشت: مرز میزان تسهیلات برای واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی 100 میلیون تومان است که اگر برون سپاری داشته باشند این میزان تا 500 میلیون تومان افزایش هم می یابد.
مدیر شهرک صنعتی مرزن آباد نیز در این جلسه با بیان اینکه در مازندران 26 شهرک صنعتی و 12 ناحیه صنعتی وجود دارد گفت: شهرک صنعتی مرزن آباد در سال 81 به مساحت 33 هکتار در فاز اول تشکیل در در سال 91 در فاز دوم آن 31 هکتار اضافه شد.
رهبر هزینه فاز نخست این شهرک را 24 هزار و 709 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این میزان هزینه برای ایجاد و تامین بخش هایی شبکه های توزیع آب، برق و فاضلاب صنعتی، راه دسترسی، ایجاد مخزن ذخیره هزار متر مکعبی، و … بوده است.
وی با بیان اینکه برای شهرک صنعتی مرزن آباد در فاز نخست ایجاد اشتغال برای 1200 نفر بصورت مسقیم با احداث 44 واحد صنعتی بپیش بینی شده بود اظهارداشت: هم اکنون 26 واحد تولیدی با اشتغال 235 نفر فعال بوده و 12 واحد دیگر نیز در حال احداث هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0