آجیل از کیلویی 22 تا 52 هزار تومان

حرف آنلاین: رییس اتحادیه خشکبار و آجیل‌فروشان تهران گفت: آجیل شب یلدا در عمده فروشی‌ها از کیلویی 22 هزار تومان شروع می‌شود و تا 52 هزار تومان عرضه می‌شود که در خرده فروشی‌ها حدود 20 درصد به این قیمت‌ها افزوده می‌شود.   مصطفی احمدی با بیان اینکه در شب یلدا معمولا فروش آجیل مخصوص این […]

حرف آنلاین:

رییس اتحادیه خشکبار و آجیل‌فروشان تهران گفت: آجیل شب یلدا در عمده فروشی‌ها از کیلویی 22 هزار تومان شروع می‌شود و تا 52 هزار تومان عرضه می‌شود که در خرده فروشی‌ها حدود 20 درصد به این قیمت‌ها افزوده می‌شود.

 

مصطفی احمدی با بیان اینکه در شب یلدا معمولا فروش آجیل مخصوص این شب و تخمه آفتاب‌گردان افزایش می‌یابد، اظهار کرد: در آجیل شب یلدا معمولا پسته، مویز، باسلوق، نخودچی، قیصی، مغز بادام و گردو و بسته به سلیقه مغازه‌دار از شکلات و اقلام دیگر نیز استفاده می‌شود و بر اساس نسبت ترکیب این اقلام در آجیل، قیمت آن‌ها متفاوت است.

 

وی با بیان اینکه نرخ کف هر کیلوگرم آجیل شب یلدا در عمده فروشی‌ها از 22 هزار تومان آغاز می‌شود، گفت: سقف قیمت آجیل در عمده فروشی‌ها و در واقع آجیل لوکس شب یلدا 38 هزار تومان است که خرده فروشی‌ها 10 درصد سود و 10 درصد هم هزینه‌های جانبی و حمل و نقل را به این رقم اضافه کرده و از مشتری دریافت می‌کنند.

 

رییس اتحادیه خشکبار و آجیل‌فروشان تهران در پاسخ به اینکه تفاوت قیمت زیادی را در آجیل شب یلدا در مغازه‌های مختلف مشاهده می کنیم، اظهار کرد: آجیل شب یلدا قیمت های متفاوتی دارد و با توجه به اینکه بعضی از مغازه داران مثلا ممکن است از میزان پسته بیشتری در این آجیل استفاده کنند یا از مغز پسته که کیلویی 70 هزار تومان است استفاده کنند؛ بنابراین به نرخ های متفاوتی این آجیل را عرضه می‌کنند.

 

احمدی در ادامه توضیح داد: در بعضی از مغازه ها به دلیل این که مشتریان خاص خود را دارند از مغز پسته یا ترکیب متفاوت تر و لوکس تری برای آجیل شب یلدا استفاده می شود و همین موضوع منجر به گران شدن قیمت آن می شود و ممکن است 52 هزار تومان نیز به فروش برود. چون سلیقه های متفاوتی در چیدمان این آجیل اعمال می‌شود.

 

رییس اتحادیه خشکبار و آجیل فروش تهران در بخشی از سخنان خود گفت: تقریبا اغلب اقلام آجیل و خشکبار در بازار داخل تولید و تأمین می‌شود اما به دلیل شرایط آب و هوایی برخی اقلام مانند بادام هندی کاملا وارداتی است و به دلیل مصرف بیش از تولید مغز بادام، مغز گردو و تخمه کدو نیز وارد می‌شود و با وجود آنکه تخمه آفتاب‌گردان در داخل کشور پاسخگوی نیاز بازار است، اما به هر دلیلی مشابه خارجی نیز وارد می‌شود./ایسنا