افزایش 105 درصدی قیمت مرغ طی یک سال
بررسی قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، گوشت قرمز و مرغ نشان می دهد که قیمت این قبیل کالاهای اساسی در فاصله یک سال بین 39 تا 105 درصد افزایش یافته است. بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی و مهم نشان می دهد که قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ در خرداد ماه […]
بررسی قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، گوشت قرمز و مرغ نشان می دهد که قیمت این قبیل کالاهای اساسی در فاصله یک سال بین 39 تا 105 درصد افزایش یافته است.
بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی و مهم نشان می دهد که قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ در خرداد ماه 1400 نسبت به خرداد ماه سال گذشته بین 39 تا 105 درصدی افزایش داشته است.
براین اساس قیمت برنج پاکستانی در خرداد 1400 نسبت به خرداد 1399 به میزان 51 درصد و قیمت برنج طارم اعلا در خرداد 1400 نسبت به خرداد 1399 به میزان 40 درصد افزایش داشته است.
گوشت مرغ تازه، گوشت گوسفندی و گوشت گوساله نیز به ترتیب 105، 37 و 51 درصد در خرداد 1400 نسبت به خرداد سال گذشته افزایش داشته است.
براساس این گزارش قیمت برنج پاکستانی در خردادماه سال گذشته هر کیلوگرم 162182 ریال بوده که با افزایش 51 درصدی به 245559 ریال رسیده است.
قیمت هر کیلوگرم برنج تایلندی نیز با افزایش 90 درصدی از هر کیلوگرم 77432 ریال در خرداد 99 به هر کیلوگرم 147807 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است.
قیمت هر کیلوگرم شکر سفید با افزایش 84 درصدی از 69484 ریال در خرداد 1399 به هر کیلوگرم 128299 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است.
همچنین قیمت گوشت مرغ تازه با 105 درصد افزایش از 125491 ریال در خرداد 1400 به 258024 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0