کرونا و مهربانی مازندرانی ها؛ خیرین هم در خط مقدم
گروه اجتماعی | کمبود محصولات بهداشتی در روزهای اخیر ادامه یافته آنطور که در فضای عمومی و مجازی جامعه می توان دید مردم نسبت به کمبود اقلام بهداشتی یاد شده بیشتر از مدیریت ویروس کرونا نگران هستند. حتی در روزهای اخیر نیز با وجود اینکه اخبار امیدبخشی از افزایش تولید محصولات بهداشتی، واردات این محصولات […]
گروه اجتماعی | کمبود محصولات بهداشتی در روزهای اخیر ادامه یافته آنطور که در فضای عمومی و مجازی جامعه می توان دید مردم نسبت به کمبود اقلام بهداشتی یاد شده بیشتر از مدیریت ویروس کرونا نگران هستند.
حتی در روزهای اخیر نیز با وجود اینکه اخبار امیدبخشی از افزایش تولید محصولات بهداشتی، واردات این محصولات و حتی سه شیفته شدن کارخانه های تولید اقلام بهداشتی منتشر می شود، اما واقعیت آن است که هیچکدام از این تولیدات در ایستگاه نهایی که داروخانه ها و مراکز فروش تجهیزات پزشکی ها هستند، یافت نمی شود.
ظرفیت های مردمی و یا مشارکت مردمی این بار نیز به یاری مازندرانی ها آمد و خیران و گروه های خیریه و مردمی استان مازندران در صف نخست مبارزه با کرونا به تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی روی آوردند.
پیشگامی خیرین آملی و بابلی در این زمینه در استان مازندران مثال زدنی است به طوری که طی روزهای اخیر بخش مهمی از نیازهای بیمارستان هایی که با کرونا مبارزه می کنند از سوی این خیرین تامین شده است.
کمک 500میلیون تومانی خیرین آملی
مسئول پشتیبانی ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا شهرستان آمل به مهر گفت: شیوع ویروس کرونا تاکنون در ۵۴ کشور جهان گزارش شده و متأسفانه ایران نیز دچار این معضل و مشکل بسیار بزرگ شد.
غلامرضا عشریه افزود: شهرستان آمل نیز با این ویروس ناخوانده مواجه وبه همین منظور بیمارستان امام خمینی به عنوان بیمارستان مستقل بیماران کرونا ویروس در منطقه تعیین و انتخاب شد.
وی با بیان اینکه اکنون بیماران مشکوک به کرونا ویروس از شهرهای آمل، بابلسر، فریدونکنار، سرخرود، محمودآباد، چمستان و نور به بیمارستان امام خمینی منتقل میشوند، اضافه کرد، کمبود تجهیزات مربوط به تشخیص و مراقبت از این بیماران ونیز تجهیزات خود مراقبتی برای کادر درمانی این بیمارستان از کمبودهای مشهود و مورد درخواست بوده است.
مسئول پشتیبانی ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا شهرستان آمل اضافه کرد، با توجه به این کمبودها ودر خواستهایی که مدیران شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی آمل داشتند، این ستاد در شهرستان تشکیل و در نخستین گام هفته گذشته و در آئین گلریزان در مجموع حدود ۵ میلیارد ریال با همت و نگاه خیرخواهانه نیکوکاران جمع آوری و صرف خرید تجهیزات مورد نیاز خواهد شد.
اهدای شوینده توسط خیرین بابلی
خیرین بابلی از امروز دوشنبه با اهدای ۴۰۰ لیتر مواد شوینده برای مبارزه با بیماری کرونا با هدف کمک دستگاههای مسئول و شهروندان به میدان آمدهاند.
خیر بابلی مصطفی خورشیدی برای کمک به بیماران مشکوک به کرونا این مقدار مواد شوینده را به بیمارستان هایی که بیماران مشکوک به کرونا در بابل بستری هستند اهدا کرد.
مصطفی خورشیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : در این مقطع زمانی هر ایرانی که ظرفیت کمک برای مبارزه با این ویروس را دارد، باید به میدان بیاید.
وی گفت: برخی از هموطنان ما با علم پزشکی خود به میدان آمدند و بنده احساس کردم که با این روش می توانم به هموطن هایم کمک کنم .
این خیر بابلی که پیش از این هم در کارهای خیرخواهانه کمک به ایتام و خانوادههای محروم نقش زیادی داشت: بیان کرد: با برخی از خیرین دیگر بابلی صحبت کردم و آنها هم علاقه مند هستند تا در این بخش ورود پیدا کنند.
وی گفت: امروز بسیاری از شهروندان برای برخی از اقلام جهت پیشگیری ویروس کرونا مشکل دارند که خیرین باید ورود پیدا کنند.
این خیر بابلی اظهار داشت : این ۴۰۰ لیتر مواد شوینده که شامل مایع شستشوی دست و سفید کننده است به بیمارستانهای میناگر و یحیی نژاد بابل که بیماران مشکوک به کرونا در آنجا بستری هستند اهدا شد.
اهدای دستکش در بابل
کمکهای خیرین بابلی برای شکست کرونا ادامه یافته و با اهدای کمک های جدید این نگاه بشردوستانه شتاب گرفت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خیرین این شهرستان چهار هزار لیتر مواد شوینده برای بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان ها اهداء کردند و یکی از نیکوکاران عصر امروز با اهدای ۲۰ هزار دستکش لاتکس یک بار مصرف ، هشت هزار گان کفش یک بار مصرف و همچنین پنج هزار کلاه پلاستیکی یک بار مصرف این روند را شتاب بخشید.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود: همچنین یکی از داروخانه های شهر بابل جهت کمک به مقابله با ویروس کرونا، ۹ هزار دستکش لاتکس یکبار مصرف ، یک هزار و ۴۰۰ ماسک ال ۹۵ به دانشگاه علوم پزشکی بابل اهداء کرد.
۲۱۴ تخت در بیمارستان های بابل برای پذیرش بیماران مشکوک به بیماری کرونا ویروس در نظر گرفته شده است که از این تعداد تخت ها ۲۴ تخت در بیمارستان میناگر و ۱۹۰ تخت در بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل مستقر می باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0