ساری میزبان دومین جشنواره استانی عرضه و طبخ آبزیان مازندران شد
فرماندار ساری از برگزاری دومین جشنواره استانی عرضه و طبخ آبزیان استان به میزبانی مرکز مازندران در ساری خبر داد. به گزارش حرف، عباسعلی رضایی در جلسه هماهنگی جشنواره طبخ و عرضه آبزیان شهرستان ساری اظهار داشت: با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانوادهها و در جهت افزایش سرانه مصرف ماهی […]
فرماندار ساری از برگزاری دومین جشنواره استانی عرضه و طبخ آبزیان استان به میزبانی مرکز مازندران در ساری خبر داد.
به گزارش حرف، عباسعلی رضایی در جلسه هماهنگی جشنواره طبخ و عرضه آبزیان شهرستان ساری اظهار داشت: با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانوادهها و در جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در سبد غذایی خانوادهها، اقدام به برگزاری جشنوارههای طبخ ماهی در شهرستان ساری میشود.
وی افزود: این اقدام گامی اساسی، موثر و فرهنگساز در ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان است.
فرماندار شهرستان ساری از تمامی مدیران ادارات، سازمانها و دستگاههای مرتبط خواست با حساسیت بیشتری در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره تلاش کنند.
رضایی گفت: دومین جشنواره استانی طبخ و عرضه آبزیان مازندران به میزبانی ساری دربوستان ولایت این شهرستان از پنجم اسفند به مدت 5 روز برگزار میشود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات مازندران نیز با بیان اینکه بیش از11 هزار نفر در بخشهای مختلف شیلاتی استان فعالیت میکنند، ارزش اقتصادی فعالیت زیربخش شیلات استان را بیش از 850 میلیارد تومان اعلام کرد.
قاسم کریم زاده افزود: با توجه به بررسیهای انجامشده مصرف سرانه ماهی در دنیا بیش از20کیلو گرم و در ایران بین 10 تا 11 کیلوگرم و در استان حدود 14 کیلوگرم بوده که هنوز با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد که این جشنواره فرصت خوبی برای فرهنگسازی مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف آن است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0