زبالههایتان را اینترنتی تفکیک کنید
گروه فرهنگی-الناز پاک نیا: مراسم رونمایی از طرح های دانش بنیان دانشگاه مازندران در سالن اجتماعات علوم انسانی این دانشگاه در حالی برگزار شد که یکی از این طرح ها برای رفع بزرگترین معضل استان مورد توجه قرار گرفت. فرشاد صحبت زاده رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه مازندران در مراسم رونمایی از طرح های […]
گروه فرهنگی-الناز پاک نیا: مراسم رونمایی از طرح های دانش بنیان دانشگاه مازندران در سالن اجتماعات علوم انسانی این دانشگاه در حالی برگزار شد که یکی از این طرح ها برای رفع بزرگترین معضل استان مورد توجه قرار گرفت.
فرشاد صحبت زاده رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه مازندران در مراسم رونمایی از طرح های دانش بنیان دانشجویان دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه پنج طرح دانش بنیان دانشجویان این دانشگاه رونمایی شده است، تصریح کرد: با این طرح ها اشتغال در کنار تحصیل دانشجویان محقق می شود و دانشجویان را به این باور می رسانیم که انگیزه برای ایجاد اشتغال داشته باشند.وی با بیان اینکه اشتغال و کارآفرینی باید در کنار تحصیل دانشجویان مدنظر قرار گیرد، عنوان کرد: مرکز رشد دانشگاه مازندران به دنبال ساختارسازی است و برای این ساختارسازی باید نیم نگاهی به مدل های خارجی و داخلی کشور نیز داشته باشیم.صحبت زاده با اشاره به اینکه 20 واحد فناور در هر واحد رشد مستقر باشند باید میزبان 100 دانشجو باشیم و این عدد برای دانشگاه مازندران که سالانه 2500 دانشجو جذب می کند باید ارتقا یابد، عنوان کرد: باید به سمت دانشگاه کارآفرین رفته و مدل های مختلفی برای توسعه آن اجرایی کنیم.
رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه ایجاد پارک علم و فناوری باید در این راستا دنبال شود تا در آینده شاهد توسعه زیرساخت ها باشیم، اضافه کرد: برای توسعه این پارک و مرکز رشد نیاز به همفکری و پیشنهادات دانشجویان و اعضای هیات علمی داریم.
*درباره سامانه اینترنتی تفکیک زباله از مبدا در مازندران
دانیال عظیمی دانشجوی رشته علوم کامپیوتر مازندرانی است، وی درباره طرح سامانه اینترنتی تفکیک زباله از مبدا تصریح کرد: دبیر کارگروه آی تی اتاق فکر و توسعه مازندران نیز هستم، مشکل مازندران زباله است. روزانه سه هزار تن زباله در مازندران تولید می شود که طرح های تفکیک زباله از مبدا در این استان موفقیت آمیز نبوده است.
وی افزود: اگر روزنامه در استان 450 کیلوگرم زباله خشک تولید شود و هر کیلوگرم با کمترین قیمت یعنی 700 تومان به فروش برسد، روزانه 3.5 میلیون تومان درآمد و ماهانه 9 میلیارد و 450 میلیون تومان حاصل می شود. این رقم بدون احتساب روزهای تعطیل و اوج حضور مسافران در مازندران است که میزان زباله مازندران سه برابر می شود. محاسبه کردیم اگر دو ماه از سال نیز پیک مسافر داشته باشیم یک پنجم بودجه عمرانی مازندران به هدر می رود.
عظیمی تصریح کرد: راه حل ما برای این معضل اپلیکیشن سکو یا سامانه اینترنتی تفکیک زباله از مبدا است. این اپلیکشین برای سیستم آی او اس و اندروید طراحی شده است و کاربران می توانند در آن ثبت نام کنند. به متقاضیان ثبت نام کننده سطل های زباله می دهیم تا جداسازی را انجام دهند و بعد از پر شدن سطل ها درخواستی در سامانه وارد می کنند که به درب منزل رفته و زباله ها را جمع آوری می کنیم.
*پرداخت هزینه مجازی
این دانشجوی بومی دانشگاه مازندرانی افزود: براساس میزان زباله ای که از خانه ها دریافت می کنیم به متقاضیان سکه مجازی می دهیم که با آن می تواند در اپ استورهای مجاز خرید انجام دهند. با افزایش میزان زباله تحویلی سامانه مسابقه ای برگزار کرده و افرادی که سکه بیشتری دریافت کرده باشند تشویقی دریافت می کنند. این قابلیت بازی سازی و سطح بندی متقاضیان به ازای هر ده کیلوگرم زباله یک سطح ارائه می کند و جذابیت ایجاد می کند.
به گفته عظیمی این اپلیکیشن در حال تکمیل شدن است، پنل راننده ای که قرار است زباله ها را جمع آوری کند طراحی شده، در صفحه اصلی سه گزینه وجود دارد که گزینه تحویل و جمع آوری آن با انجام عملیات صورت می گیرد.
وی ادامه می دهد: در حال حاضر با دانشگاه مازندران برای تفکیک زباله قرارداد داریم و دانشگاه حمایت می کند تا زباله های دانشگاه را جمع آوری کنیم اما بازهم این سیستم نیاز به ارتقا دارد.
تیم طراحی تفکیک زباله از مبدا در مازندران، سپهر عمرانی نوا، دانیال عظیمی، نیما فراهانی، فرشید شیرچی، محمدجواد حسینی کارنامی، مهدی میرزیایی و محمدمهدی غفاری و احمدرضا باقری است. به گفته این تیم در شهرک های صنعتی شرکت هاییی وجود دارند که زباله های تفکیک شده را خریداری می کنند. این گروه ابداع خود را نیز با استاندار مازندران مطرح کرده اند که قرار است پس از آزمایش دو ماهه آن، تصمیماتی درباره اجرایی شدن آن در استان گرفته شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0