اولین برداشت مکانیزه برنج مازندران در فریدونکنار

با حضور فرماندار فریدونکنار ، سید قاسم حسینیان بخشدار مرکزی و مسئولین جهاد کشاورزی شهرستان، اولین برداشت مکانیزه برنج استان مازندران در سال جاری در فریدونکنار و در روستای زاهد کلا انجام شد. حسین زاده فرماندار فریدونکنار در حاشیه این مراسم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، اظهار داشت: فریدونکنار بیش از 6520 هکتار زمین […]

با حضور فرماندار فریدونکنار ، سید قاسم حسینیان بخشدار مرکزی و مسئولین جهاد کشاورزی شهرستان، اولین برداشت مکانیزه برنج استان مازندران در سال جاری در فریدونکنار و در روستای زاهد کلا انجام شد.

حسین زاده فرماندار فریدونکنار در حاشیه این مراسم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، اظهار داشت: فریدونکنار بیش از 6520 هکتار زمین کشاورزی داراست که روستای زاهدکلای بخش مرکزی دارای 220 هکتار می باشد.وی تصریح کرد: برنج فریدونکنار به عنوان یک برند نه تنها در استان بلکه در کشور معروف است و امروز شاهد اولین برداشت برنج در استان مازندران به صورت مکانیزه هستیم.

فرماندار فریدونکنار خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال مشکل کم آبی زمین های کشاورزی این شهرستان را تهدید می کرد اما با عنایت نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان و مدیر عامل سازمان آب منطقه ای استان کشاورزان این شهرستان کمترین مشکل را در این خصوص داشتند و امروز با توکل بر خداوند ثمره تلاش چند ماهه خود را نیز شاهد بودند.

حسین زاده در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال به سال اقتصاد از سوی مقام معظم رهبری و تدوین نقشه راه اقتصاد مقاومتی از سوی ایشان، عنوان داشت: نامگذاری امسال بدین معنی است که باید از تولید داخلی حمایت کنیم و مستلزم آن جلوگیری از واردات بی رویه برنج های خارجی است، اگر بتوانیم از این تولید کنندگان که مرغوب ترین برنج کشور را تولید می کنند حمایت کنیم قطعا دست دلال را از سوء استفاده های احتمالی قطع خواهیم کرد و قطعا سود آن به جیب خود کشاورز می رود.

حسن رزاقی مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار نیز در این خصوص به خبرنگار ما اظهار داشت: انتظار ما بر این است تا امسال بیش از 36 هزار تن شلتوک در کشت اول برداشت شود و از آنجائیکه اغلب کشاورزان منطقه به کشت دوم و رتون روی می آورد به نظر می رسد 70 درصد این اراضی مجددا به زیر کشت رود.

وی خاطرنشان کرد: در اراضی که مستعد است و کشاورز به لحاظ زمانی در شرایط مناسبی قرار دارد با توجه به حفظ حاصلخیزی اراضی و در جهت نیل به سوی کشاورزی پایدار دولت از کشاورز حمایت می کند و نهاده های مورد نیاز خود چون کود و سم را فراهم می کند و منع خاصی ندارد.