انقلاب چهارم صنعتی الگوی مناسب سرمایهگذاری جدید
رئیس مؤسسه مطالعات بازرگانی با بیان اینکه ارقام سرمایهگذاری صنعت کشور از سال 87 سقوط آزاد در ارقام را نشان میدهد، تصریح کرد: این سرمایهگذاری حاکی از آن است که فعالیتهای تولیدی به هیچ وجه برای سرمایهگذاری جذابیت ندارد. محمدرضا رضوی در نشست خبری با بیان اینکه ورود به انقلاب چهارم صنعتی در راستای تولیدات […]
رئیس مؤسسه مطالعات بازرگانی با بیان اینکه ارقام سرمایهگذاری صنعت کشور از سال 87 سقوط آزاد در ارقام را نشان میدهد، تصریح کرد: این سرمایهگذاری حاکی از آن است که فعالیتهای تولیدی به هیچ وجه برای سرمایهگذاری جذابیت ندارد.
محمدرضا رضوی در نشست خبری با بیان اینکه ورود به انقلاب چهارم صنعتی در راستای تولیدات صنعتی قابل رقابت در عرصه جهانی امری اجتنابناپذیر است، گفت: شواهد و روند دگرگونی فناوری در دهه اخیر، حاکی از تحولات گسترده در فعالیتهای اقتصادی و صنعتی با محوریت شبکهها و سیستمهای هوشمند دارد.
رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی با بیان اینکه چند سالی است که در مجامع دانشگاهی و بنگاههای با فناوری بالا سخن از انقلاب صنعتی چهارم در میان است، افزود: این نامگذاری به دنبال سه انقلاب صنعتی صورت میگیرد که هر کدام در زمان خود بر روی جهان و زندگی ما تأثیر به سزایی داشتند.
رضوی با بیان اینکه بررسی ارقام سرمایهگذاری در صنعت کشور از سال 87 سقوط آزاد در سرمایهگذاری صنعتی را نشان میدهد، تصریح کرد: این ارقام حاکی از آن است که به هیچ وجه فعالیتهای تولیدی برای سرمایهگذاری جاذبه ندارد.
وی با تأکید بر اینکه ما به یک الگوی جدید احتیاج داریم، گفت: الان در عرصه رقابت صنعتی در دنیا نیازمند تولید محصولاتی با تکنولوژی جدید هستیم و ما بر این اعتقاد هستیم که الگوی انقلاب چهارم صنعتی میتواند الگوی مناسبی برای سرمایهگذاریهای جدید در کشور به منظور ایجاد تولید کالاهای رقابتی باشد.
رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی افزود: انقلاب صنعتی چهارم به عنوان یک چراغ راهنما میتواند در آینده نه چندان دور نتایج ملموسی به بار آورد که تولید ما و کسب و کار اقتصادی ما را به شرایط جدیدی در بازار رقابتی جهانی تبدیل کند.
وی افزود: البته هنوز آنچه در انقلاب صنعتی سوم اتفاق افتاد (فرآیند نفوذ فناوری اطلاعات در کسب و کار) به صورت خیلی ژرف و عمیق اثرش نمایان نشده است، اما دنیا هم منتظر نمانده و تحولات جدید اتفاق افتاده است.
رضوی یکی از ویژگیهای انقلاب صنعتی چهارم را بهرهگیری از فناوریهای پرشتاب عنوان کرد و گفت: مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی و مرکز آموزش بازرگانی در راستای رسالت خود برای معرفی تحولات کلیدی که پیش روز صنعت و تجارت ایران با همکاری کمیسیون اروپا و انجمن اروپایی راهبران پروژهها پس از برگزاری موفق اولین همایش چهارمین انقلاب صنعتی، دومین همایش را با حضور چهارده نفر از محققان برجسته در حوزه مربوطه برگزار میکند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد کسب و کارهای نوین مانند تاکسیهای اینترنتی و اینکه برخورد با این گونه مسائل چگونه باید باشد، این باید برخورد قهری باشد، یا باید با آنها هماهنگ شد، گفت: اگر در سالهای گذشته توانستیم جلوی تکنولوژیهایی که پدید آمده را بگیریم میتوانیم جلوی این فناوریهای را هم بگیریم. تکنولوژیهای نوظهور تأثیر خود را برای زندگی و جهان میگذرد و چارهای جز استفاده از آنها نداریم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0