پیش‌بینی برداشت 5 هزار تن ماهی از دریای مازندران

  معاون صیادی و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با اعلام اینکه سال گذشته 3 هزار و 540 تن ماهی استخوانی در دریای مازندران صید شد، تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی این میزان صید را به 5 هزار تن برسانیم.صیادان مازندران از 20 مهر ماه تورهای صیادی […]

 

معاون صیادی و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با اعلام اینکه سال گذشته 3 هزار و 540 تن ماهی استخوانی در دریای مازندران صید شد، تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی این میزان صید را به 5 هزار تن برسانیم.صیادان مازندران از 20 مهر ماه تورهای صیادی خود را در دریای مازندران پهن می‌کنند و امیدوار هستند امسال بتوانند صید خوبی شاهد باشند.سال گذشته شرایط آب و هوایی با صیادان مازندران همراه نبود و نتوانستند سبد پررونقی داشته باشند، ولی صیادان همچنان امیدوار هستند و روزی خود را از دریا طلب می‌کنند.صیادان مازندران نیز همانند سایر تولیدکنندگان با وجود مشکلات و سختی‌های بسیار خود را سرپا نگه می‌دارند تا بتوانند کسب روزی حلال داشته باشند.سرمای هوا و مشکلاتی از این قبیل نمی‌تواند جامعه صیادی مازندران را از صید و صیادی دور کند و آنها با دلی پرامید و تلاشی وصف‌ناپذیر وارد دریا می‌شوند.

*فعالیت 4 هزار صیاد در قالب 54 تعاونی

معاون صیادی و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران اظهار کرد: 4 هزار صیاد در قالب 54 تعاونی صیادی پره فعالیت خود را با صید انواع ماهی‌های استخوانی از جمله سفید،کفال،کپور، کلمه و سایر در دریای مازندران آغاز می‌کنند.: عباسعلی شیخ‌تبار به رهاسازی 65 میلیون قطعه بچه ماهی سفید در دریای مازندران اشاره کرد و افزود: همچنین بیش از 25 میلیون قطعه بچه ماهی سفید و کپور با مشارکت جامعه صیادی در 11 رودخانه و 2 استخر سطح مازندران رهاسازی شد که امیدواریم تأثیر مثبتی بر سبد جامعه صیادی شاهد باشیم.معاون صیادی و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با اعلام اینکه سال گذشته 3 هزار و 540 تن ماهی استخوانی در دریای مازندران صید شد، تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی این میزان صید را به 5 هزار تن برسانیم.به گزارش فارس، شیخ‌تبار با تأکید بر اینکه شرایط صید با توجه به وضعیت آب و هوایی، دمای آب و هوا، طوفان و جریانات دریایی متفاوت است، اظهار کرد: صید پره با محدودیت‌هایی مواجه است از جمله اینکه صید در نقطه‌ای ثابت در عمق مشخص صورت می‌گیرد که این امر می‌تواند ازجمله عوامل کاهش صید محسوب شود.