برگزاری پنجمین همایش استارتاپ ها و تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر مازندران
پنجمین همایش رویداد استارت آپ ها و آئین تجلیل از نخبگان برتر سال ۱۴۰۳ شاهد و ایثارگر استان چهارشنبه یکم مرداد ماه با حضور دکتر کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران و دکتر نريمانی مدیرکل مرکز دانش پژوهان و تشکلهای ایثارگری بنیاد در مجتمع فرهنگی شهید عظیمی بابلسر برگزارشد.
در حاشیه این همایش مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران و مدیرکل مرکز دانش پژوهان و تشکلهای ایثارگری بنباد مرکز از چند طرح دستاوردهای نخبگان شاهد و ایثارگر بازدید صورت پذیرفت.
سخنرانی دکتر کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، دکتر نريمانی مدیرکل مرکز دانش پژوهان و تشکلهای ایثارگری بنیاد از دیگر برنامه های این همایش بوده است.
در این همایش چند تن از نخبگان شاهد و ایثارگر در رابطه با طرحها و حمایت از نخبگان ایثارگری، ارتقای شغلی، شبکه سازی نخبگان فکری، تقویت نخبگان، تهیه بولتن نخبگان، مشوق ها” مقالات، کتابها،،،” تاسیسی پژوهشکده ایثارگران، نشست با مقام معظم رهبری مدظله العالی، هماهنگی با وزارت علوم و بهداشت و درمان، مطالب و موضوعاتی را مطرح کردند.
جامعه ایثارگری نیازمند نگاه عملی، نه تبعیضآمیز است
در این مراسم سعید کهنسال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با تأکید بر لزوم بازنگری در نگاه جامعه به ایثارگران، گفت: واقعیت جامعه ایثارگری این است که ما باید ضرورتهای خود را بشناسیم. نگاه عملی به سیره شهدا باید در دستور کار قرار گیرد، نه نگاه تبعیضآمیز که متأسفانه در برخی دستگاههای اجرایی مشاهده میشود.
وی با اشاره به شکلگیری سرمایه اجتماعی در دوران دفاع مقدس، افزود: در نوشهر شهیدی داشتیم که از یک خانواده عادی بود، اما دستکم یکسوم جمعیت در مراسم تشییع پیکر او شرکت کردند. این همان اعتماد عمومی است که در جنگ تحمیلی دوم شکل گرفت و حیاتی که شهدا به خانوادهها بخشیدند، وظیفه ماست که آن را بیان و روایت کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید مازندران با اشاره به وضعیت نخبگان ایثارگر استان، اظهار کرد: تاکنون ۷۵۰ نخبه در استان شناسایی شدهاند، اما آمار ما با بنیاد ملی نخبگان همراستا نیست. این دوگانگی باید برطرف شود و یکپارچگی اطلاعات در دستور کار قرار گیرد.
کهنسال با انتقاد از وضعیت تفویض اختیارها در حوزه اشتغال نخبگان ایثارگر گفت: در این حوزه هنوز گامهای اساسی برداشته نشده و بسیاری از رتبههای برتر ایثارگر مورد تجلیل قرار نمیگیرند. اگر قرار است مدل حیات نخبگانی استانی تدوین شود، باید بهصورت جدیتری به مسئله ورود کنیم.
وی در پایان با اشاره به اهمیت وفاق در جامعه ایثارگری تصریح کرد: تا زمانی که به وفاق در خصوص جایگاه جامعه ایثارگری نرسیم، مسیر طولانی و دشواری پیشرو خواهیم داشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0