مازندران در صدر پژوهشهای برتر وزارت ارشاد
آیین اختتامیه چهاردهمین دوره از معرفی برترینهای پژوهش فرهنگی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حضور محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، محمد سلگی مدیر پژوهشگاه و جمعی از نویسندگان و مؤلفان برگزار شد.در این مراسم، برترینهای پژوهش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشهای پژوهشهای بنیادی، کاربردی، ایدههای برتر و ترجمه معرفی […]
آیین اختتامیه چهاردهمین دوره از معرفی برترینهای پژوهش فرهنگی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حضور محسن جوادی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، محمد سلگی مدیر پژوهشگاه و جمعی از نویسندگان و مؤلفان برگزار شد.در این مراسم، برترینهای پژوهش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشهای پژوهشهای بنیادی، کاربردی، ایدههای برتر و ترجمه معرفی و همچنین از پژوهشگران برتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شدند.در این برنامه آثار پژوهشی برتر ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها و نیز معاونتها، مراکز و سازمانهای متبوع، که براساس معیارهای آسيبشناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار و در راستای مأموریتها و نیازهای پژوهشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داوری شدهاند، معرفی خواهند شد.
برنامه معرفی «برترینهای پژوهش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» براساس اهداف و وظایف پژوهشگاه و در راستای رفع نیازهای پژوهشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود. تجليل از پژوهشگران برتر حوزه فرهنگ و هنر و نيز معرفی آثار پژوهشی برجسته در اين حوزه، با هدف حمایت از مطالعات پژوهشی و تقویت آفرینشهای فرهنگی و هنری از اهداف برگزاری این برنامه است.
در پایان این مراسم، پژوهش های برتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.
در بخش ایده برتر: طرح پژوهشی ((پایگاه فرهنگ و هنر مازندران)) با طراحی و مدیریت آقای حسین نورانی کوتنائی به عنوان طرح برتر معرفی شد.
در بخش پژوهشهای بنیادی: طرح تأثیر فضای محیطی بر تحولات فرهنگی؛ مورد ایران پساجنگ اثر مرتضی مردیها و همچنین کتاب دوجلدی «چشماندازهای فرهنگ معاصر ایران» اثر نعمتالله فاضلی مشترکاً به عنوان برگزیده معرفی شدند.
در این بخش همچنین تحلیل محتوای کتابهای کودکان و نوجوانان به زبان کردی از ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۱ اثر جبار اسلامیپور و فرزانه فدوی شایسته تقدیر معرفی شد.
در بخش پژوهشهای کاربردی: کتاب «طرحی برای نظارت بر ممیزی کتاب در ایران» نوشته محمد رضایی به عنوان پژوهش برتر معرفی شد.
در این بخش همچنین کتاب «تحلیل وضعیت فرهنگ کارآفرینی» در شهرستان کرمانشاه و ارائه الگویی برای توسعه آن، تألیف مشترک نادر نادری، نعمتالله شیری، شهناز فتاحی و خانم خوشمرام، شایسته تقدیر شناخته شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0