قرارگاه امنیت غذایی در جهاد کشاورزی مازندران راه اندازی شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه امنیت قضایی در جهادکشاورزی استان گفت: در ستاد امنیت غذایی بیشترین تمرکز بر روی مرغ و تخم مرغ بود که ما توانستیم سایر محصولات را هم در این ستاد جای دهیم. عزیزاله شهیدی‌فر در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با بیان اینکه مازندران در تولید اکثر […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه امنیت قضایی در جهادکشاورزی استان گفت: در ستاد امنیت غذایی بیشترین تمرکز بر روی مرغ و تخم مرغ بود که ما توانستیم سایر محصولات را هم در این ستاد جای دهیم. عزیزاله شهیدی‌فر در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با بیان اینکه مازندران در تولید اکثر محصولات کشاورزی دارای رتبه‌های اول تا سوم است، گفت: خوشبختانه مازندران در کالاهای اساسی که کشور دغدغه آن را دارد توانسته تولید مطلوبی داشته باشد و حتی مازاد تولید در برخی محصولات هم داشته باشد.وی ادامه داد: در برخی کالاها مانند گندم آسیب‌پذیر هستیم اما نسبت به سال‌های گذشته در راستای کیفی‌سازی گندم تلاش‌های خوبی صورت گرفته است و توانستیم در کیفی سازی محصول گندم موفق باشیم.