قانون درآمد دهیاری ها اصلاح می شود
حرف آنلاین: مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران گفت: کارگروهی برای رفع برخی از مشکلات دهیاران تشکیل شده و با ارائه تقاضانامه اصلاح نظام قانون دهیاری ها خواستار اصلاح بحث درآمدی دهیاران هستیم تا آنچه شهرداری ها در نظام درآمدی شهرها از آن برخوردار هستند دهیاران در روستاها نیز از آن بهره مند شوند. ایرج عبدی […]
حرف آنلاین:
مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران گفت: کارگروهی برای رفع برخی از مشکلات دهیاران تشکیل شده و با ارائه تقاضانامه اصلاح نظام قانون دهیاری ها خواستار اصلاح بحث درآمدی دهیاران هستیم تا آنچه شهرداری ها در نظام درآمدی شهرها از آن برخوردار هستند دهیاران در روستاها نیز از آن بهره مند شوند.
ایرج عبدی در همایش دهیاران شهرستان بابلسر در سالن اجتماعات مجتمع تفریحی توریستی میزبان که با حضور فرماندار ، معاون فرماندار ، بخشداران و دهیاران بخش مرکزی ، بهنمیر و هادیشهر شهرستان بابلسر برگزار شد با بیان اینکه 27 هزار دهیاری مصوب در سطح کشور داریم که از این مقدار یک هزار و 804 دهیاری مربوط به مازندران میباشد، ایجاد دهیاری ها را موجب پُر شدن خلاء مدیریتی در روستاها عنوان کرد و اذعان داشت: دهیاران به عنوان مدیر ارشد روستاها موظفند انتظارات مردم را به گوش مسئولان برسانند و انتظار مردم از دهیاران ایجاد تغییرات عمرانی،فرهنگی و اجتماعی در سطح روستاها است.
عبدی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما در سطح روستاها ایجاد توسعه، پیشرفت و اشتغالزایی است خاطر نشان کرد: در جهت توسعه ، اشتغال ، افزایش درآمد روستاها و مواردی که بتواند اقتصاد روستاها را تغئیر دهد و منابع روستا را به نحو احسنت تبدیل کند پیگیر خواهیم بود تا با همکاری فرمانداران ، بخشداران و دهیاران به یک سرمایه بالقوه تبدیل شود.فرماندار شهرستان بابلسر نیز با بیان اینکه عمده مشکلات و گلایه مندی مسئولانی که از مسیر اصلی بخش ها عبور می کنند وجود زباله است بر لزوم رعایت بهداشت و جمع آوری زباله در روستاها تأکید کرد و افزود: خصوصاً روستاهایی که در مسیر اصلی شهرستان هستند توجه ویژه ای به حفظ و رعایت بهداشت در روستاها داشته باشند. سید کریم سجادی با بیان اینکه تغئیر کاربری در روستاها جدی گرفته شود اظهار داشت: تغییر کاربری ها با دقت کافی انجام شود و در صدور پروانه ساخت دقت شود.
بخشدار مرکزی بابلسر نیز با انتقاد به اینکه هیچ پروژهای در سطح استان و شهرستان به دهیاریها واگذار نمیشود، عنوان کرد: دهیاران میتوانند به عنوان مدیران دستگاه اجرایی متولی انجام بسیاری از پروژههای سطح روستاها باشند. مسیب میر رمضانی یکی از منابع پایدار در روستاها را صدور پروانه ساختمانی و دریافت ارزش افزوده به واسطه تغییر کاربری و الحاق به بافت دانست و افزود: دهیاران در جلسات شورای اسلامی که با حضور بزرگان روستاها برگزار میشود ساکنین روستاها را ملزم به دریافت پروانه ساختمانی کنند. میر رمضانی با بیان اینکه دهیاران اجازه ندارند تحت هیچ شرایطی برای ساختمانهای فاقد پروانه مکاتبه مستقیم با نهادهای زیرساختی انجام دهند تأکید داشت: دهیاران موظفند از ارائه هرگونه امکانات زیرساختی نظیر آب ، برق و گاز به ساختمانهای فاقد پروانه خودداری کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0