ساماندهی کارگاه های نیشکر بهنمیر

حرف آنلاین:فرماندار بابلسر با تأکید بر ساماندهی کارگاه های نیشکر بخش بهنمیر اظهار داشت: برای حفظ و رعایت مسائل بهداشتی، فعالیت کلیه کارگاه های تولید این محصول منوط به دریافت مجوز فعالیت میباشد. سید کریم سجادی در جلسه ساماندهی کارگاه های تولید نیشکر بهنمیر که با حضور مسئولان مرتبط شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری بابلسر […]

حرف آنلاین:فرماندار بابلسر با تأکید بر ساماندهی کارگاه های نیشکر بخش بهنمیر اظهار داشت: برای حفظ و رعایت مسائل بهداشتی، فعالیت کلیه کارگاه های تولید این محصول منوط به دریافت مجوز فعالیت میباشد.

سید کریم سجادی در جلسه ساماندهی کارگاه های تولید نیشکر بهنمیر که با حضور مسئولان مرتبط شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری بابلسر برگزار شد خواستار ساماندهی کارگاه های نیشکر بهنمیر با استفاده از برنامه ریزی درست و بهره گیری از استانداردهای لازم شد و با بیان اینکه این محصول یکی از پایه‌های اقتصاد بهنمیر است خاطرنشان کرد: رعایت استانداردهای لازم در تولید نیشکر باعث معرفی (برندسازی) و افزایش کیفیت این محصول شده و از طرفی موجب جلوگیری از تخریب مبلمان شهری نیز میشود.

فرماندار بابلسر با تأکید بر اینکه نسبت به صدور مجوز، فرآیندهای لازم رعایت شود اظهار داشت: اخذ مجوز نیز منوط بر رعایت استانداردهای لازم است. وی تصریح کرد: نسبت به بسته ‌بندی شکر سرخ نیز صنف قنادان شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.