سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:

برگزاری پویش ملی تغذیه سالم در مازندران تا 30آذرماه

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: امسال پویش ملی تغذیه با تاکید بر مصرف درست روغن ها و چربی ها و با شعار روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم از تاریخ 17 تا 30 آذر با همکاری کلیه گروههای معاونت بهداشت و سایر ادارات بین بخشی استان همزمان با سراسر کشوار برگزار می شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: امسال پویش ملی تغذیه با تاکید بر مصرف درست روغن ها و چربی ها و با شعار روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم از تاریخ 17 تا 30 آذر با همکاری کلیه گروههای معاونت بهداشت و سایر ادارات بین بخشی استان همزمان با سراسر کشوار برگزار می شود.

دکتر محدثه حسینی گفت: مهمترین معضلات بهداشتی در سراسر دنیا افزایش بار بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، فشار خون بالا و چاقی و اضافه وزن می باشد که به دلیل تغییرات سبک زندگی در افراد جامعه ایجاد شده اند.

وی گفت: کشور ما ایران و به طبع استان مازندران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مردم استان مازندران در بسیاری از این بیماریها، متاسفانه دارای رتبه های بالایی می باشند.یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در سبک زندگی، تغذیه سالم و انتخابهای غذایی مناسب در جهت پیشگیری از بیماریها می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به علل مهم چاقی را دریافت کالری بیشتر از نیاز روزانه عنوان کرد و افزود: کالری موجود در روغن ها بیش از 2 برابر دیگر اقلام غذایی است به همین دلیل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله در بازه ی زمانی خاصی اقدام به برگزاری پویش ملی تغذیه با هدف ارتقاء آگاهی افراد و ترویج فرهنگ درست تغذیه ای می نماید.

امسال پویش ملی تغذیه با تاکید بر مصرف درست روغن ها و چربی ها و با شعار روغن مناسب، غذای سالم و خانواده سالم از تاریخ 17 تا 30 آذر با همکاری کلیه گروههای معاونت بهداشت و سایر ادارات بین بخشی استان همزمان با سراسر کشوار برگزار می شود.