دانشگاه‌های مازندران باید در زمینه فناوری و نانوتکنولوژی تدوین شود

رئیس سازمان بودجه و برنامه مازندران گفت: به دلیل جنس بیکاری در مازندران در دانشگاه‌های استان در زمینه فناوری و نانوتکنولوژی تدوین شود. به گزارش حرف، مفید غلامی‌راد در جلسه شورای اداری شهرستان آمل با بیان اینکه وضعیت اعتبارات به صورت اسنادی است و تحمیلی بر نظام فنی و اجرایی ایجاد کرده است، بیان کرد: […]

index
رئیس سازمان بودجه و برنامه مازندران گفت: به دلیل جنس بیکاری در مازندران در دانشگاه‌های استان در زمینه فناوری و نانوتکنولوژی تدوین شود.
به گزارش حرف، مفید غلامی‌راد در جلسه شورای اداری شهرستان آمل با بیان اینکه وضعیت اعتبارات به صورت اسنادی است و تحمیلی بر نظام فنی و اجرایی ایجاد کرده است، بیان کرد: مازندران استانی است که جزو 5 استان برتر کشور قرار دارد البته یکسری مسائل و مشکلات را می‌طلبد تا سرمایه‌گذاری کنیم و به نتیجه برسیم.
وی با اشاره به اینکه یکسری نقاط ضعف و قوت داریم که باید در کمیته برنامه‌ریزی مسائلی را عنوان کنیم، گفت: مسائل زیست محیطی و بحث پسماند زباله، آب و خاک استان را جدی تهدید می‌کنند و وضعیت این استان به لحاظ تولید زباله و پسماند بیشتر از استان‌های گیلان و گلستان است.
غلامی‌راد با بیان اینکه روزانه سه هزار ۱۵۰ تن زباله در سطح استان مازندران جمع‌آوری می‌شود که تاکنون در زمینه پسماند اعم از طرح جامع و تفکیک زباله از مبداء در شهرستان آمل تلاش‌هایی صورت گرفته است، افزود: اکنون جنس بیکاری در مازندران فرق می‌کند به نوعی که جنس نیروهای تحصیل کرده دانشگاهی بیشتر است؛ بنابراین باید هدف‌گیری مشخص باشد و تدوین برنامه توسعه فناوری استان که دانشگاه‌های استان در زمینه فناوری و نانوتکنولوژی تدوین شود.
غلامی‌راد با تاکید براینکه با مدیریت دولت و تصویب مجلس بحث واگذاری طرح‌های عمرانی جزو سرلوحه کارهای دولت است، عنوان کرد: در استان 550 پروژه داریم که با این بودجه‌ها نمی‌توان به سرانجام رساند.
این مسئول با اشاره به اینکه نقاط ضعف و قوتی داریم که به نظر می‌رسد بایستی این نقاط هدف‌گذاری شوند، گفت: در نظام اداری می‌طلبد در سطح کلان استانی و ملی اصلاح شده و برنامه‌ریزی کنند؛ هدف‌گذاری‌هایی که در سطح استان انجام شد سند آمایش است که سال‌های سال به تصویب رسید تا بر اساس آن کارهایمان را انجام بدهیم.
وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی، توسعه تجارت و معدن سندی نداریم که امیدواریم این اسناد را تهیه و به سرانجام برسانیم، سازمان برنامه بودجه جهت‌گیری کرده و دراین فضا به پیش ببریم.
غلامی‌راد با بیان اینکه در زمینه برنامه 100 روزه از سوی استاندار، برنامه ریزی کرده و رویکرد مبتنی بر بودجه است، بیان کرد: عموما پروژه‌های اقتصادی به تصویب رسیده و 84 پروژه اقتصاد مقاومتی داریم.
وی افزود: طبق ماده 27 قانون برنامه ششم حکم کرده که تمامی استان‌ها برای روستاها برنامه توسعه اقتصادی واجتماعی داشته باشیم تا براساس شهرستانی بتوانیم حوزه آمل و محمودآباد را در سه آمایش شرقی ـ میانی و غربی تقسیم کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه مازندران با اشاره به توسعه روستایی از تدوین اسنادی بر مبنای توسعه شهرستان بیان کرد و گفت: این اسناد بیشتر براساس رویکرد نواحی و خرده نواحی و حوزه آبریز است که در حوزه شهری شهرداران در هر شهر یک پروژه عمده داشته باشند.
وی با بیان اینکه آمل جزو شهرستان‌های توسعه یافته است اگر چه در حوزه فاضلاب شهری و زباله بحث است، عنوان کرد: این شهرستان می‌تواند مازندران را به تحرک در بیاورد و مدل توسعه کارآفرینانه را در سطح استان ایفا کند.