آمادگی کامل جهاد کشاورزی مازندران برای خرید تضمینی محصولات و تامین نهاده‌های دامی در آستانه محرم

در جلسه مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر آمادگی کامل برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی به ویژه گندم و کلزا و تامین نهاده‌های دامی ضروری در آستانه ماه‌های محرم و صفر تاکید شد.

در جلسه مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر آمادگی کامل برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی به ویژه گندم و کلزا و تامین نهاده‌های دامی ضروری در آستانه ماه‌های محرم و صفر تاکید شد.

جلسه مدیریت بحران این سازمان با حضور بابک مومنی رئیس سازمان، مدیران کل دستگاه‌های وابسته و پیوسته و معاونین ستادی در محل سازمان جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد.

مومنی در این جلسه، با اشاره به شرایط فعلی کشور، بر آمادگی کامل و تضمین تداوم روند خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله کلزا و گندم تاکید کرد. وی با بیان اینکه هیچ کشاورزی نباید دست خالی از مراکز خرید گندم و کلزا بازگردد، افزود: تمهیدات لازم برای تحویل کالا از طریق ایجاد شرایط مناسب برای تحویل و فروش به مراکز خرید تضمینی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه به اهمیت تامین و توزیع مناسب نهاده‌های دامی اشاره کرد و گفت: در آستانه ماه‌های محرم و صفر، تأمین و توزیع نهاده‌های دامی برای استمرار تولید در استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید با جدیت پیگیری شود.

در این جلسه جعفری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان، گزارشی از وضعیت ذخایر کالاهای اساسی ارائه کرد. وی اعلام کرد: با توجه به شرایط پیش رو، قریب به 200 تن شکر، ۱۹۰ تن مرغ منجمد، 100 تن گوشت منجمد، 800 تن برنج، 7000 تن کنجاله سویا، 7000 تن ذرت و 2500 تن جو در اختیار استان قرار داده شده تا در اختیار مباشرین محترم قرار گیرد.

این جلسه با هدف هماهنگی و برنامه‌ریزی برای مدیریت بحران‌های احتمالی و تضمین امنیت غذایی و استمرار تولید در بخش کشاورزی استان مازندران برگزار شد. سازمان جهاد کشاورزی مازندران در تلاش است با اتخاذ تدابیر لازم، از بروز هرگونه اختلال در روند تولید و توزیع محصولات کشاورزی و نهاده‌های دامی جلوگیری کند.