جهش ۲۴ درصدی تولید جوجه گوشتی و ۱۱۰ میلیون جوجه ریزی در مازندران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش ۲۴ درصدی تولید جوجه یکروزه گوشتی در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد و اعلام کرد که این استان علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بخش عمدهای از گوشت مرغ مصرفی استان تهران را نیز تأمین میکند.
بابک مومنی، رئیس این سازمان، با اعلام خبر افزایش تولید جوجه یکروزه گوشتی در استان، گفت: در سه ماهه اول سال جاری، مزارع مرغ مادر استان موفق به تولید بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی شدهاند که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۴ درصد افزایش داشته است.
مومنی با اشاره به میزان جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان، اظهار داشت: در این مدت، تعداد ۵۱.۸ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی مجاز و دارای پروانه بهرهبرداری، جوجهریزی شده است.
وی افزود: پیشبینی میشود از این تعداد جوجهریزی، حدود ۹۳.۲ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ استحصال شود که حدود ۲۸ هزار تن آن به مصرف داخل استان اختصاص یافته و مابقی، معادل ۷۰ درصد، مازاد بوده و به سایر استانها، بهویژه استان تهران، ارسال شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با تأکید بر پایش روزانه واحدهای مرغ گوشتی، تصریح کرد: با وجود تعطیلات متعدد در سه ماه نخست سال و همچنین تعطیلات ایام محرم در تیرماه سال جاری، هیچگونه کمبود و مشکلی در تأمین و عرضه مرغ و گوشت سفید در سطح استان وجود نداشته و تعهدات مربوط به تأمین مرغ استان تهران نیز به طور کامل انجام شده است.
استان مازندران با دارا بودن ظرفیتهای بالای تولید مرغ، نقش مهمی در تأمین نیاز پروتئینی کشور ایفا میکند و با داشتن حدود ۲ هزار واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0