تامین اجتماعی حق بازرسی ده ساله از واحدهای تولیدی ندارد
گفت و گو- حسین زحمتکش:نائب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به مشکلات پیش روی تولیدکنندگان در حوزه تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: تامین اجتماعی اصرار دارد که حساب های تولیدکنندگان را بازرسی کند تا بررسی شود که حق بیمه به درستی پرداخت شده یا خیر. آرمان خالقی با بیان اینکه به حقوق […]

گفت و گو- حسین زحمتکش:نائب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به مشکلات پیش روی تولیدکنندگان در حوزه تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: تامین اجتماعی اصرار دارد که حساب های تولیدکنندگان را بازرسی کند تا بررسی شود که حق بیمه به درستی پرداخت شده یا خیر.
آرمان خالقی با بیان اینکه به حقوق کارگران حق بیمه تامین اجتماعی تعلق می گیرد، اظهار کرد: وقتی حقوق یک کارگر معلوم است پس حق بیمه و مالیات او نیز مشخص است لذا معاملات و تبادلات دیگر به تامین اجتماعی ارتباطی ندارد و در حوزه اختیار این سازمان هم نیست ، اصرار بر این قضییه افشای اطلاعات است.
وی با اشاره به این نکته که رسیدگی به اسناد و سوابق ده ساله نیز غیر ممکن است، تصریح کرد: این درست نیست که بازرس تامین اجتماعی هر زمان که خواست برای حسابرسی به واحد تولیدی سر بزند این رویه کاملا اشتباه است.
خالقی مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را در کاهش مدت زمان بازرسی تامین اجتماعی درست دانست و تصریح کرد: دلیلی وجود ندارد که تامین اجتماعی بخواهد املاک، مستقلات، امکانات، سخت افزارها و نیروها را از ده سال قبل بررسی کند بلکه با بررسی این موارد از یکسال قبل اطلاعات مورد نظر به دست می آید.
*سرمایه در گردش نیاز تولید کنندگان است
نائب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران وجود سرمایه در گردش را نیاز تولیدکنندگان برای توسعه بازار دانست و اظهار کرد: اگر تولیدکننده بازار داشته باشد یقینا نقدینگی برای تولید را به هر نحوی که باشد تهیه می کند لذا تامین بازار از تامین نقدینگی مهمتر است.
خالقی در بخش دیگری از سخنانش سرمایه و تولید را وابسته به هم دانست و خاطر نشان کرد: اغلب ظرفیت تولید داخلی مازاد بر نیاز است لذا برای جلوگیری از مشکل نبود بازار باید صادرات تقویت شود اما بنگاه های داخلی توان صادرات ندارند.
وی افزود: باید شرکت های تخصصی صادراتی ایجاد شود تا علاوه بر بازارسازی بتوانند کالای خود را در دیگر بازارها به فروش رسانند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0