تاریخ جام جهانی به روایت تصویر

جام جهانی فوتبال از سال ۱۹۳۰ هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود و تنها در سال‌های ۱۹۴۲ و ۱۹۴۶ به علت جنگ جهانی دوم برگزار نشده است. در سال 1914، فیفا (فدراسیون بین‌المللی فوتبال) جام جهانی فوتبال برای افراد آماتور را به رسمیت شناخت و مسئولیت برگزاری این رقابت‌ها را پذیرفت. در سال 1920 نخستین […]

جام جهانی فوتبال از سال ۱۹۳۰ هر ۴ سال یکبار برگزار می‌شود و تنها در سال‌های ۱۹۴۲ و ۱۹۴۶ به علت جنگ جهانی دوم برگزار نشده است.

در سال 1914، فیفا (فدراسیون بین‌المللی فوتبال) جام جهانی فوتبال برای افراد آماتور را به رسمیت شناخت و مسئولیت برگزاری این رقابت‌ها را پذیرفت. در سال 1920 نخستین جام بین‌قاره‌ای فوتبال برگزار شد که در آن یک کشور غیراروپایی نیز شرکت کرد. مصر به همراه 13 تیم اروپایی دیگر در این رقابت‌ها شرکت کردند که در نهایت مسابقات با قهرمانی تیم ملی بلژیک به پایان رسید. دو دوره بعدی رقابت‌ها نیز در سال‌های 1924 و 1928 با قهرمانی تیم ملی اروگوئه به پایان رسید. در ماه می سال 1928 فیفا تصمیم گرفت میزبانی مسابقات فوتبال را به کشور اروگوئه بدهد که در سال 1930 برگزار شد و در آن اروگوئه توانست نام خود را به عنوان نخستین قهرمان جام جهانی فوتبال نیز ثبت کند.

لحظه گل زدن پدرو سئا اروگوئه‌ای به دروازه آرژانتین در اولین جام جهانی فوتبال در سال 1930. اروگوئه با نتیجه 2-4 آرژانتین را مغلوب کرد.
 

ویتوریو پوزو، کاپیتان تیم ملی ایتالیا، پیروزی در جام جهانی سال 1934 را در خانه‌اش مقابل حاکم آن، بنیتو موسولینی جشن گرفت.

کاپیتان انگلیسی بابی مور، جام قهرمانی 1966 را پس از شکست آلمان در خانه‌اش بالا برد.

جو گیجینز پس از پایان بازی تاریخی آمریکا و انگلستان در جام جهانی 1950. او تک گل آمریکا مقابل انگلستان را به ثمر رساند.

 

ویتوریو پوزو، کاپیتان تیم ملی ایتالیا، پیروزی در جام جهانی سال 1934 را در خانه‌اش مقابل حاکم آن، بنیتو موسولینی جشن گرفت.

 

مهاجم فرانسوی جاست فانتین در تلاش برای شکافتن دروازه تیم برزیل در جام جهانی 1958.

پله پیروزی 2-5 برزیل مقابل سوئد، میزبان جام جهانی سال 1958 را جشن می‌گیرد.

 

بابی چارلتون انگلیسی در محاصره مدافعان برزیلی در یک چهارم نهایی جام جهانی 1962 شیلی.

 

 

ری ویلسون انگلیسی از سوی سگی به نام «باب» در یک چهارم نهایی با برزیل در جام جهانی 1962 شیلی، تعقیب می‌شود.

پیروزی 0-2 شیلی بر ایتالیا در سال 1962 که به نام «نبرد سانتیاگو» معروف شد و پلیس برای بازگرداندن آرامش در زمین بازی سه بار مجبور به مداخله شد.

الف رمزی سرمربی تیم ملی انگلیس که در جام جهانی 1966 به قهرمانی رسید، پس از پایان بازی به سرعت درون زمین دوید تا مانع از تعویض لباس بازیکنش جورج کوهن با حریف، آلبرتو گونزالس آرژانتینی شود. رمزی در مصاحبه خود پس از بازی گفت: با حیوان‌ها لباس عوض نمی‌کنیم!