بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان مازندران به دنبال برنامه!

حرف – گروه اقتصادی/ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران، گفت: از همه ظرفیت ها و راهکارهای موثر و خلاق برای فراگیر شدن بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر باید بهره گیری شود. روابط عمومی استانداری مازندران نوشت: حسن خیریانپور در جلسه کارگروه اقتصادی استان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک […]

10711_2393307102_800_612

حرف – گروه اقتصادی/

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران، گفت: از همه ظرفیت ها و راهکارهای موثر و خلاق برای فراگیر شدن بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر باید بهره گیری شود.

روابط عمومی استانداری مازندران نوشت: حسن خیریانپور در جلسه کارگروه اقتصادی استان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز سال تحصیلی 98-97 و بازگشایی مدارس، با اشاره به این که حدودا نیمی از جمعیت مازندران در روستاها ساکن هستند، افزود: پوشش بیمه ای بویژه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برای جمعیت مولد روستا موضوعی بسیار مهم و اساسی است.

حسن خیریانپور با اعلام این که 461 هزار نفر، جمعیت هدفِ بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان مازندران هستند، بر ضرورت توسعه و فراگیر شدن این پوشش بیمه ای تاکید کرد و یاد آور شد: از همه ظرفیت ها و راهکارهای موثر و خلاق برای فراگیر شدن بیمه اجتماعی روستاییان باید بهره گیری شود.

معاون استاندار بر عزم همگانی و همکاری بیش از پیش فرمانداران، بخشداران و همه دستگاه های اجرایی مرتبط برای توسعه این امر مهم تاکید کرد و خاطرنشان کرد: از همه ظرفیت های رسانه ای نظیر رسانه های جمعی و صدا و سیما، بخشداری ها، دهیاری ها و دستگاه ها و نهادهای تبلیغی، ترویجی و فرهنگی در جهت فرهنگ سازی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و تنویر افکار عمومی در این راستا باید بهره برد و همه باید پای کار بیایند تا آمار پوشش بیمه ای در این بخش ارتقا یابد.
وی به ضرورت پایش آمار این بخش به صورت ماهانه و تفکیک شده در شهرستان ها و بخش ها به منظور انجام مطالعه و کار مقایسه ای و احصا واجدین شرایط به صورت تفکیک شده در شهرستان ها و بخش ها برای ارزیابی و ترسیم نقشه راه اشاره کرد و اظهار داشت: آمار و سهمیه استان در بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال 97 هدف گذاری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که استاندار مازندران همواره بر داشتن نقشه راه برای مسایل مختلف استان برای حرکت و برنامه ریزی بر اساس آن تاکید دارند، گفت: سند راهبردی صنعت طیور از جمله ی این اسناد است که تهیه و اجرای آن در اقتصاد استان بسیار موثر و تعیین کننده است.

خیریانپور با اشاره به این که 75 نوع محصول کشاورزی در مازندران کشت و تولید می شود، ابراز نمود: رقم این تولیدات سالانه به حدود 7 میلیون تن می رسد که می تواند جایگاه صادراتی داشته باشد.
معاون استاندار به هدف گذاری 3 میلیارد دلاری صادرات استان تا پایان برنامه ششم توسعه استان و لزوم تحقق آن با مشارکت همه دست اندرکاران و فعالان بخش های دولتی و خصوصی اشاره کرد و عنوان نمود: صنعت طیور جزو چند محصول اساسی استان در بخش کشاورزی است که جایگاهی مهم و استراتژیک دارد.

حسن خیریانپور در پایان؛ توسعه سرمایه گذاری در استان را از جمله سیاست های محوری در جهت تقویت اقتصادی دانست و بیان کرد: استاندار مازندران بر سه اصل اهیلت سرمایه گذار، نیاز سنجی سرمایه گذاری و استقرار اصولی واحد تاکید دارند.

در آغاز این جلسه شهیدی فر، رییس سازمان جهاد کشاورزی و ابراهیمی، مدیر کل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان به ارایه گزارشی از سند راهبردی پیشنهادی صنعت طیور و آمار و ارقام پوشش بیمه روستایی و برنامه های ترویج و گسترش آن پرداختند.