امیرآباد؛ مسیر تاجران افریقای جنوبی را کوتاه تر می کند
کاردار و رایزن اقتصادی سفارت افریقای جنوبی در ایران، از زیرساخت ها و ظرفیت های اقتصادی و حمل و نقل و ترانزیت منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد بازدید کردند. به گزارش حرف آنلاین، در حضور مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، خانم ها سارا دین، رایزن اقتصادی و ثریا جاکوبز، کاردار سفارت افریقای جنوبی، با فرصت […]
کاردار و رایزن اقتصادی سفارت افریقای جنوبی در ایران، از زیرساخت ها و ظرفیت های اقتصادی و حمل و نقل و ترانزیت منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد بازدید کردند.
به گزارش حرف آنلاین، در حضور مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، خانم ها سارا دین، رایزن اقتصادی و ثریا جاکوبز، کاردار سفارت افریقای جنوبی، با فرصت های ترانزیت کالا در بندر امیرآباد برای دستیابی به بازار روسیه و کشورهای منطقه CIS آشنا شدند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد در این بازدید علاوه بر معرفی زیرساخت های حمل و نقل کالا و شاخص های منحصر به فرد زیرساختی بندر امیرآباد، برای همکاری مجموعه بندر امیرآباد با صادرکنندگان و سرمایه گذاران کشور افریقای جنوبی اعلام آمادگی کرد.
سیاوش رضوانی گفت: در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد امتیازات مناسبی برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان خارجی در نظر گرفته می شود که با توجه به تضمین سودآوری در قراردادها، فعالیت در این مجموعه را به یک سرمایه گذاری امن تبدیل می کند. از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان افریقای جنوبی دعوت می کنیم که در امیرآباد حضوری جدی برای اجرای پروژه های اقتصادی داشته باشند.
وی افزود: متصل بودن بندر امیرآباد به خط آهن سراسری و قرار داشتن در کریدور شمال جنوب، فرصت بسیار مناسبی برای دسترسی صادرکنندگان کشورهای جنوبی ایران به بازار شمالی ایران و آسیای میانه و حتی اروپا است. این فرصت برای کشورهای قاره افریقا نیز فراهم است تا با استفاده از کریدور شمال جنوب و زیرساخت های بندر امیرآباد، مسیر ارزانتر و کوتاه تری در زمینه صادرات داشته باشند.
رایزن اقتصادی سفارت افریقای جنوبی نیز در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با زیریاخت های بندر امیرآباد، استفاده از این ظرفیت را به سود اقتصاد تولید و صادرات افریقای جنوبی عنوان کرد.سارا دین افزود: محصولات افریقای جنوبی در حال حاضر پس از طی مسیری طولانی به بندر سنپترزبورگ و سپس از طریق این بندر به بازار روسیه منتقل می شود. اما با توجه به مسیر مناسب کریدور شمال جنوب، مایل هستیم که فعالیت های صادراتی افریقای جنوبی به روسیه از طریق بندر امیرآباد به روسیه گسترش یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0