برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران در شرکت گاز مازندران

مراسم گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران همزمان با دهه سوم محرم‌الحرام، در شرکت گاز استان مازندران برگزار شد.

مراسم گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران همزمان با دهه سوم محرم‌الحرام، در شرکت گاز استان مازندران برگزار شد.

این مراسم با حضور کارکنان، مدیران و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، همراه با سخنرانی حجت الاسلام یدالله غلامی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران و مداحی برادر معین‌زاده برگزار شد.

در این آیین معنوی، حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به تقارن این مراسم با ایام اربعین فرماندهان شهید و شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تحلیلی مستند و صریح از ابعاد پشت‌پرده این جنگ، سناریوی دشمنان و مواضع راهبردی جمهوری اسلامی ایران ارائه داد.

وی با تشریح چهار محور اصلی فشارهای دولت ترامپ برای مذاکره شامل توقف حمایت از جبهه مقاومت، محدودسازی موشکی، توقف غنی‌سازی اورانیوم و منع دستیابی ایران به توان هسته‌ای، گفت: مذاکره‌ای که بر سر خطوط قرمز ملی و دینی باشد، شرافتمندانه نیست و رهبری معظم انقلاب نیز آن را نپذیرفتند.

حجت‌الاسلام غلامی در ادامه، به وقایع جنگ ۱۲ روزه اخیر اشاره کرد و آن را جنگی طراحی‌شده توسط صهیونیست‌ها با پشتیبانی کامل آمریکا و ناتو دانست.

وی افزود: راهبرد دشمن، براندازی نظام، ترور فرماندهان، حمله به مراکز حساس نظامی و ایجاد آشوب داخلی ظرف ۴۸ ساعت بود، اما با مدیریت هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، تمام معادلات دشمن با شکست روبرو شد.

رئیس عقیدتی سیاسی فراجا مازندران، روایت دقیقی از روند مقابله موشکی ایران با رژیم صهیونیستی ارائه کرد و گفت: در شب‌های متوالی، موشک‌های پیشرفته ایرانی با دقت و تأثیر بالا به اهداف دشمن اصابت کرد و در نهایت، نتانیاهو و مقامات غربی را وادار به پذیرش آتش‌بس نمود.

وی تأکید کرد: پیروز این جنگ، ملت ایران بود که با کمترین تلفات و بیشترین تأثیرگذاری، نشان داد اراده دفاع از کشور، در اوج اقتدار و عقلانیت راهبری می‌شود. برخلاف شبهه‌افکنی‌ها، تصمیم آتش‌بس و مذاکرات، نه تحمیلی بلکه در چارچوب عزت و تدبیر نظام جمهوری اسلامی اتخاذ شد.

در پایان این مراسم، یاد و خاطره شهدای جنگ اخیر و تمامی شهدای انقلاب اسلامی گرامی داشته شد و حاضران با زمزمه زیارت عاشورا، بر ادامه مسیر شهدای مقاومت تأکید کردند.