اجرای طرح کهاد و نخلستان در مازندران
سید حسین درویشی در نشست خبری بهمناسبت هفته ملی مهارت ۱۴۰۱، با اشاره به عملکرد آموزشی در سه ماهه نخست سال جاری، اظهار کرد: در سال جاری طرح کهاد و نخلستان در این سازمان اجرا خواهد شد که طرح اول؛ شامل حال دانشجویانی میشود که در مسیر تحصیل هستند و دورههای مهارتی مرتبط با رشته تحصیل آنها برگزار میشود، طرح نخلستان هم به ساماندهی فارغ التحصیلان دانشگاهی مربوط میشود.
وی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای مازندران با دارا بودن هزار و ۴۵۹ آموزشگاه آزاد، نسبت به آموزش یک میلیون و ۷۲۷ هزار و ۵۴۰ نفر ساعت و ۷ هزار و ۹۸۲ نفر دوره اقدام کند.
وی تعداد آموزشگاههای مراکز دولتی این اداره را ۲۰ مورد اعلام کرد و افزود: در سه ماهه اول جاری، به یک میلیون و ۶۲۱ هزار و ۳۶۱ نفر ساعت و ۷ هزار و ۵۰۳ نفر دوره آموزش ارائه شد.
درویشی با اشاره به عملکرد اداره سنجش گفت: ۱۰ هزار و ۳۳۲ نفر آزمون شونده در راستای اجرای تفاهم نامههای آموزشی، تلاش تیمهای سیار آموزشی و هماهنگ، صنعت ساختمان و مراکز آموزشگاه آزاد خروجی فعالیت این سازمان بوده است.
صدور مجوز موافقت نامه اصولی جهت تاسیس ۵ مرکز
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران از صدور مجوز موافقت نامه اصولی جهت تاسیس ۵ مرکز، آموزش دوگانه مهارت و کار برای ۱۷نفر، آموزش مشاغل خانگی به ۸۸۳ نفر، تدوین و بازنگری استاندارد آموزشی به تعداد ۳ مورد، تکمیل و تجهیز دو کارکاه آموزشی در مازندران در سه ماهه اول ۱۴۰۱ خبر داد.
این مسئول همچنین ادامه داد: در سه ماهه سال جاری، آموزش فناوریهای نوین منطبق با مشاغل نو به ۴۸هزار و ۷۷۴ نفر ساعت، مهارت آموزی در محیط کار واقعی به ۱۸۱ هزار و ۶۶۵ نفر ساعت، ارائه خدمات کارآفرینی به ۷۲ نفر، اجرای دورههای آموزشی طرح تکاپو برای هزار و ۱۲۵ نفر نیز انجام شد.
وی با اشاره به بحث صدور پروانههای تاسیس در حوزه آموزش، عنوان کرد: در سه ماهه نخست جاری، ۶۳ پروانه تاسیس تمدید و ۱۰۵ پروانه تاسیس صادر شد، همچنین پروانه ۲۵ رشته جدید صادر شد.
هزار و ۴۹۵ آموزشگاه فعال فنی و حرفه ای در مازندران
درویشی تاکید کرد: در این مدت طی نظارت و بازرسی بر ۴۲۸ واحد آموزشی، ۱۶ مرکز غیرمجاز بهدلیل خرید خدمات آموزشی به تعداد ۸۳ هزار و ۲۶۷ نفر ساعت در استان شناسایی شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با بیان اینکه در حال حاضر در مازندران هزار و ۴۹۵ آموزشگاه فعال فنی و حرفه ای داریم، خاطرنشان کرد: در این آموزشگاهها هزار و ۹۹ مربی فعال هستند که در بخشهای مختلف خدماتی، صنعتی، کشاورزی و فرهنگ و هنر مشغول ارائه آموزش هستند.
این مسئول همچنین اظهار کرد: در مجموع عملکرد آموزش بخش خصوصی به حدود یک میلیون و ۷۲۷ و ۵۴۰ نفر ساعت به تفکیک ۴۵۲ هزار و ۶۶۲ نفر ساعت در بخش آقایان و یک میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۷۸ نفر ساعت بانوان میرسد، همچنین در بخش برنامههای جنبی بخش خصوصی ۹ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۶۰۲ نفر ساعت تعهد آموزشی در سال جاری ارائه شد.
وی اذعان داشت: همکاران ما در بخش آموزش حوزه رشتههای فناورانه با ۲۵۵ رشته فرهنگی آموزشی، دو رشته صنایع دریایی، ۳۶۲ رشته راهبردی و ۲۹۴ رشته بهداشتی مشغول ارائه آموزشها هستند.
درویشی در خصوص درخواستها بابت حلقه مفقوده بین فنی و حرفهای و تامین اجتماعی، تاکید کرد: شورای هماهنگی در وزارت کار میتواند این دو سازمان را به یکدیگر متصل کند ما هم به دنبال این موضوع هستیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران یادآور شد: در حال حاضر در حوزه رشتههای جدید همچون آموزشهای زیست فناورانه و گیاهان دارویی، توسعه انرژیهای پنلهای خورشیدی و اینترنت اشیا و غیره مجوزهایی را صادر کردیم.
این مسئول با اشاره به عناوین روزهای هفته ملی مهارت در سال ۱۴۰۱، اعلام کرد: این هفته از روز جمعه ۳۱ تیرماه آغاز و تا پنج شنبه ۶ مرداد ماه جاری بههمراه برنامههای شاخص ادامه دارد، آغاز هفته با شعار، مهارت؛ نهضت ملی، فرهنگسازی و ترویج آموزشهای مهارتی و در پایان با شعار روز ملی کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای نامگذاری شده است.
وی ضمن گلایه از عدم همکاری دستگاههای اجرایی، گفت: در حال حاضر با حدود ۱۰ درصد از نهادها همکاری داریم که شامل؛ اداره کل صمت، جهادکشاورزی، میراث فرهنگی و اصناف هستند و مابقی عملا همکاری خاصی با این سازمان ندارند
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0