آمادگی نفت شمال برای تامین سوخت زمستانی در مازندران

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت شمال از آمادگی این صنعت برای تامین و انتقال ایمن سوخت زمستانی از مبادی تولید به استان های مازندران و گلستان خبر داد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت شمال از آمادگی این صنعت برای تامین و انتقال ایمن سوخت زمستانی از مبادی تولید به استان های مازندران و گلستان خبر داد.

محمدمهدی جامعی مدیر منطقه با اشاره به اهمیت فرآیند انتقال ایمن و مستمر سوخت زمستانی با هدف ذخیره سازی و استفاده در فصول سرد سال در منطقه شمال، گفت: تمامی پرسنل و تجهیزات صنعت نفت منطقه شمال در آماده باش کامل برای خدمات رسانی زمستانی به مردم، مسافران و صنایع مستقر در استان های مازندران و گلستان هستند.

وی با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت منطقه شمال از شرق استان تهران تا استان های مازندران و گلستان خاطرنشان کرد: این صنعت با فعالیت پرسنل متخصص و بهره گیری از افزون بر390 کیلومتر خطوط لوله، 8 مرکز انتقال نفت، فشارشکن و ایستگاه مخابرات مستقل صنعتی انواع فرآورده های نفتی مورد نیاز شمال کشور را از پالایشگاه و انبار نفت تهران به انبارهای شرکت پخش در 2 استان شمالی منتقل می کند.

با تحویل 86 میلیون لیتر نفت گاز از طریق شبکه خطوط لوله سراسری به نیروگاه های نکا و علی آباد توسط شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال، فرآیند انتقال سوخت از تردد بیش از 2 هزار و 800 کامیون های  حامل سوخت در مازندران و گلستان بی نیاز  شد.

همچنین مدیر منطقه با اشاره به اتصال 2 نیروگاه تولید برق شهید سلیمی  نکا در آذرماه 1401 و آذرخش گلستان در تیرماه سال جاری به شبکه خطوط لوله سراسری فرآورده نفتی کشور با هدف تحویل ایمن و کم هزینه نفت گاز به این 2 واحد بزرگ صنعتی، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 86 میلیون لیتر نفت گاز به این دو نیروگاه انتقال داده شده است.

محمدمهدی جامعی این ارقام تحویلی را در بازه زمانی فروردین تا آبان 1403 و براساس اعلام نیاز این دو نیروگاه اعلام کرد و افزود: صنعت انتقال نفت محدودیتی برای جابجایی ایمن سوخت مورد نیاز مردم، مسافران و صنایع ندارد.

وی افزود: از مجموع 86 میلیون لیتر نفت گاز،  بیش از 55 میلیون لیتر نفت گاز معادل 1 هزار و 833 کامیون حمل سوخت به نیروگاه نکا و افزون بر 30 میلیون و 600 هزار لیتر معادل 1 هزار و 33 کامیون حمل سوخت نیز به نیروگاه آذرخش تحویل داده شده است که استفاده از خطوط لوله بجای حمل و نقل جاده ای مزایای مهمی همچون پیشگیری از قاچاق سوخت، کاهش هزینه های دولت، جلوگیری از آلودگی محیط زیست و کاهش خطرات جاده ای را در بر دارد.