اسکله های تفریحی مازندران معطل‌اند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگر مازندران گفت: مجوز 15 اسکله دریایی تفریحی در مازندران صادر شده که 7 فقره از آنها وارد عملیات اجرایی شدند و همین تعداد با وجود افتتاح برخی، با عدم دریافت خدمات و زیرساخت مواجه اند.

امدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگر  مازندران گفت: مجوز 15 اسکله دریایی تفریحی در مازندران صادر شده که 7 فقره از آنها وارد عملیات اجرایی شدند و همین تعداد با وجود افتتاح برخی، با عدم دریافت خدمات و زیرساخت مواجه اند.

به گزارش حرف، حسین ایزدی با اشاره به ساماندهی تاسیسات گردشگری در استان مازندران اظهار کرد: در ساماندهی سواحل استان مازندران، ساماندهی پلاژها، اسکله ها و تاسیسات گردشگری مدنظر بوده است.

وی افزود: تاکنون 15 موافقت اصولی فعالیت اسکله دریایی صادر شده که 7مورد در مرحله اجرایی قرار گرفته اند، ادامه داد: این اسکله ها هم اکنون مشکلاتی با دستگاه های دیگر دارند، که مثلا اسکله ها دارای خدمات آب و برق نیستند و یا اینکه دستگاه های اجرایی باید همکاری ویژه داشته باشند که عدم تامین این نیازها در بهره برداری نرسیدن و آغاز نشدن فعالیت آنها نقش دارد، همچنین بخشنامه حفاظت از منابع طبیعی نیز که از سوی سازمان منابع طبیعی ابلاغ شده است فعالیت این اسکله ها را با چالش مواجه کرده است.

ایزدی گفت: در این راستا، به دلیل اینکه پلاژها در بابلسر متمرکز شده است، پایلوت این ساماندهی در این شهرستان قرار گرفته است که براساس آن،  123 فقره موافقت اصولی برای این پلاژها صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه نخستین مرحله صدور مجوز برای پلاژها مساله احراز هویت آنها است و متقاضیان باید مالکیت خود را احراز کنند اما به دلایلی برخی این پلاژها مالک نیستند و برخی هم بدون شناسایی مالک فعالیت دارند، گفت: در سال 94 کمیسیون امنیت گردشگری استان مصوبه ای برای ساماندهی و تعیین مالک پلاژها صادر کرد، از آنجایی که مالک بسیاری از این پلاژها، بنیاد مستضعفان بود، مراحل قضایی و حقوقی آن طولانی شده است، از این روست که ساماندهی پلاژها در این مرحله متوقف شده و در انتظار رای دادگاه قضایی برای احراز مالکیت است.

ایزدی با بیان اینکه 117 مرکز اقامتی دولتی در استان شناسایی شده است که عموما عنوان می دارند زیر نظر وزارتخانه هستند، تصریح کرد: برای ساماندهی واحدهای فعال این مراکز نیز برنامه ریزی شده است اما تابعیت آن از نهادهای مرکزنشین در این زمینه چالش ایجاد کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از ساماندهی ایستگاه های تفریحات دریایی در استان نیز خبر داد و گفت: در حال حاضر 58 ایستگاه از گردشگری مجوز دریافت کرده اند که فعالیت آنها در این بخش ساماندهی شده است.