بهترین جایگزین برای نمک

حرف آنلاین: مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه ایران،در توصیه‌هایی برای کاهش مصرف نمک در کودکان بالاتر از یکسال، اظهار داشت: بهتر است تا غذای خانواده با نمک کم تهیه شود، همچنین برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک از سبزی‌های معطر تازه یا خشک مانند نعناع، مرزه، ترخون و ریحان، یا اقلامی همچون […]

حرف آنلاین:

مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه ایران،در توصیه‌هایی برای کاهش مصرف نمک در کودکان بالاتر از یکسال، اظهار داشت: بهتر است تا غذای خانواده با نمک کم تهیه شود، همچنین برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک از سبزی‌های معطر تازه یا خشک مانند نعناع، مرزه، ترخون و ریحان، یا اقلامی همچون سیر، پیاز و آب لیموترش یا نارنج تازه استفاده شود.

وی نسبت به مصرف سوپ‌های آماده، سس‌ها و محصولات فرآوری شده‌ای همچون فست‌فودها (پیتزاها، همبگر، سوسیس، کالباس و غیره) هشدار داد و تأکید کرد: مصرف این گونه غذاها باید در برنامه غذایی کودکان به حداقل برسد.

وی به حذف تنقلات شور مانند فرآورده‌های غلات حجیم شده، چیپس، چوب‌شور و سایر تنقلات کم ارزش و شور از برنامه غذایی کودکان اشاره کرد و گفت: از ذرت و جبوبات بوداده خانگی کم نمک مانند عدس برشته شده کم‌نمک و مغزهایی مانند گردو، فندق و بادام (خام و بدون نمک) به عنوان میان وعده در برنامه غذایی روزانه استفاده کنید.

وی بار دیگر تاکید کرد: برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهیه غذاها، به جای نمک از سبزی‌های تازه، سیر، آب لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و غیرهاستفاده کنید./فارس