برآورده شدن آرزوی ساماندهی کارگران ساختمانی در آمل
آمل-خبرنگار حرف رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل از برآورده شدن آرزوی ساماندهی کارگران ساختمانی در این شهرشتان و کلنگ زنی ساختمان این انجمن صنفی خبرداد. مسلم مکاری در گفت وگو با خبرنگار حرف با اشاره به اینکه در طی سال های گذشته تاکنون این انجمن در کنار ارائه خدمات به قشر کارگر، به دنبال […]
آمل-خبرنگار حرف
رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل از برآورده شدن آرزوی ساماندهی کارگران ساختمانی در این شهرشتان و کلنگ زنی ساختمان این انجمن صنفی خبرداد.
مسلم مکاری در گفت وگو با خبرنگار حرف با اشاره به اینکه در طی سال های گذشته تاکنون این انجمن در کنار ارائه خدمات به قشر کارگر، به دنبال ساماندهی و نیز راه اندازی مکانی مستقل و دائمی برای کارگران ساختمانی بود، اظهار کرد: ساماندهی کارگران با حمایت های مسئولان شهرستانی و استانی در دو بخش در آمل پیگیری می شود؛ ابتدا که اعضای محترم شورای اسلامی شهر آمل قول داده اند پارکی را به نام کارگران راه اندازی کنند؛ این پارک با فضایی به میزان چهارهزار مترمربع در نظر گرفته است و نیز سوله ای 300متری در آن برای اسکان کارگران در نظر گرفته شده است تا طرح ساماندهی به آن منتقل شود.
وی افزود: در این طرح این مصوبه به منظور تامین بودجه مالی در مصوبه شورای شهر برای سال بعد قرار داده شده است.
مکاری با اشاره به تلاش ها و حمایت های نماینده مردم شهرستان آمل در به ثمر رسیدن و براورده شدن نیازهای کارگران ساختمانی آمل اظهار کرد: به منظور ساماندهی کارگران ساختمانی تفاهمنامه ای میان نظام مهندسی و اداره شهرداری استان و کانون کارگران ساختمانی استان در حال منعقد شدن است تا از کارگران غیر بومی کمتر استفاده شود چرا که در شهرستان آمل اتباع خارجی بسیاری حضور دارند و این امر کسب و کار کارگران بومی را مختل کرده است.
مکاری تصریح کرد: در شهرستان آمل حدود 7 هزار نیروی کارگر ساختمانی فعالیت دارد که از این تعداد حدود دو هزار نفر آنها غیربومی هستند و نیز معضل کارگری دیگر، حضور کارگران شهرستان های اطراف آمل است که وارد صنعت کارگری این شهر شدند و این عاملی برای افزایش بیکاری کارگران منطقه میشود.
رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل، یادآور شد: مشکلات دیگر حضور کارگران غیربومی این است اینکه برخی از کارگران، در گروه های چند نفره با دریافت دستمزد کمتر اقدام به فعالیت ساختمانی میکنند که این خود به جامعه کارگری آمل ضربه وارد میکند.
وی عنوان کرد: بیشترین مهاجران غیربومی شهرستانی، حضور کارگران بابلی در شهرستان آمل است و از آنجایی که بابل بیشترین جمعیت کارگری استان را دارد به طوری که در انجمن صنفی حدود ده هزار نفر عضو دارد که این تعداد گرایش بیشتری به شهرستان آمل و قائمشهر دارند.
مکاری گفت: در نظر داریم تا افرادی که قصد فعالیت ساختمانی را دارند دفترچه کار انجمن صنفی دریافت کنند، در گذشته به افرادی که آموزش ایمنی ساختمانی را گذرانده بودند این دفترچه تعلق میگرفت و در حال حاضر هم در شهرستان آمل سه هزار و ۶۰۰ نفر دفترچه کار تنظیم و در اختیار این قشر قرار داده است.
وی تصریح کرد: در سال آینده به تمامی کارگران دفترچه کار تعلق خواهد گرفت که البته در حال حاضر در حد یک طرح در آمل باقی مانده و اجرا نشد اما در بابل این طرح در حال اجرا است.
رییس انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل با اشاره به اینکه به دلیل رکود صنعت ساختمان حدود 30 درصد از کارگران شهرستان آمل بیکار هستند، عنوان کرد: در حال حاضر برای ساماندهی کارگران حدود 353 متر زمین با تلاش های نماینده مردم آمل و دیگر مسئولان شهرستانی را در طی پنج سال از اداره کل راه و شهرسازی در اختیار گرفتیم و پس از پروانه ساختمان در طی دو سال باید ساختمان آن آماده شود.
وی با اشاره به کلنگ زنی این پروژه توسط نماینده و فرماندار شهرستان ادامه داد: این ساختمان در دو طبقه، ساختمان اداری با اتاق های مجزا و کلاس آموزش ایمنی که به تمامی کارگران آموزش ایمنی داده میشود و با یک نمازخانه با مجوز بنای 180 متر احداث خواهد شد. همچنین در طبقه دوم این ساختمان یک درمانگاه کوچک از سوی یک خیر برای ارائه خدمات رایگان پزشکی، ویژه کارگران در نظر گرفته شده و در صورت اجرای تعهد این این خیر می توانیم خدمات رفاهی خوبی به این قشر ارائه دهیم.
مکاری گفت: حدود 300 میلیون تومان بودجه برای احداث ساختمان اداری صنف کارگری آمل نیاز است که امیدواریم در این راه دستگاه های شهرستان یارگیر انجمن صنفی باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0