اخبار ویژه روزنامه حرف مازندران/۲۲ دی

*گلایه کارکنان و هیات علمی دانشگاه آزاد سوادکوه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه از عدم دریافت حقوق و مزایای خود طی سه و چهار ماه اخیر گلایه مند هستند. به گزارش حرف، این کارکنان می گویند در پایان دی ماه چهارمین ماه عدم دریافت حقوق و معوقات خود را سپری می […]

خبر-ویژه
*گلایه کارکنان و هیات علمی دانشگاه آزاد سوادکوه
کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه از عدم دریافت حقوق و مزایای خود طی سه و چهار ماه اخیر گلایه مند هستند.
به گزارش حرف، این کارکنان می گویند در پایان دی ماه چهارمین ماه عدم دریافت حقوق و معوقات خود را سپری می کنند. شنیده شده که بخشنامه سازمان مرکزی در رابطه با حل مشکلات واحدهای دانشگاه آزاد راهکارهای پیش روی این نهاد را برای رفع مشکلات بیان کرده است. اعطای اختیار تام به روسای واحدهای استانی برای رفع مشکلات از جمله مفاد این بخشنامه است که امیدواریم به رفع مشکلات این قشر منجر شود.

*تغییر یک بخشدار بعد از سه دهه!
پیش از این روزنامه حرف مازندران در راستای اهداف جوانگرایی دولت در مازندران، نسبت به حضور سه دهه ای یک بخشدار در ساری انتقاد کرده بود که این امرو منجر به معارفه بخشدار جدید این منطقه شد.
با پیشنهاد فرمانداری شهرستان ساری، احمد حسین زادگان استاندار مازندران ‘حجت هادیان’ را به عنوان بخشدار مرکزی این شهرستان منصوب کرد.
پیش از این حدود 26 سال رمضانعلی رضایی راد عهده دار بخشداری مرکزی شهرستان ساری مرکز مازندران بود.
بخش مرکزی شهرستان ساری حدود 180 روستا با جمعیت 132 هزار نفری را تحت پوشش قرار دارد.
شهرستان ساری مرکز استان مازندران با نیم میلیون نفر جمعیت 6 بخش دارد.

*آغاز چالش انتخابات پارلمان بخش خصوصی در مازندران
تعدادی از فعالان صنعتی و معدنی مازندران در آستانه انتخابات اتاق بازرگانی استان، نامه ای به رئیس اتاق ایران نوشتند.
به گزارش حرف، اسفندماه انتخابات پارلمان بخش خصوصی مازندران در ساری برگزار می شود که با نزدیک شدن به این ایام، فعالان صنعتی و معدنی مازندران با نامه ای به شافعی رئیس اتاق ایران از وی خواستند نسبت به وجود برخی تحرکات و شرایط کارت های بازرگانی در استان نظارت بیشتری داشته باشد.

* کنایه بادامچیان به دولت روحانی
اسدالله بادامچیان در صفحه اینستاگرام خود به مناسبت سالروز وفات امیرکبیر نوشت: امیرکبیر ثابت کرد در چهار سال می‌توان تحول بزرگ در کشور آفرید. متن پیام اینستاگرامی اسدالله بادامچیان به شرح زیر است: امیرکبیر شخصیتی زنده در تاریخ ایران است که مظهر نجات کشور از استبداد و خرافات و استعمار می باشد. وی در چهار سال صدارت خود، نفوذ بیگانگان را بی رنگ کرد. هرچند بدخواهان ایران و جریان نفوذی او را شهید کردند. امیر ثابت کرد با داشتن تجربه و تفکر برنامه ای و قدرت اجرایی و تکیه بر مردم عاشق اعتلای وطنمان ایران، در مدت چهار سال می توان تحول بزرگی در کشور آفرید. ایران هنوز هم نیازمند امیرکبیرهای امروز است.

*ما به نمایندگی از خدا و امام زمان در امور مردم دخالت می‌کنیم
حجت الاسلام علی مظفری، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: هدف اصلاح است اما وقتی با جمعیت انبوه در زندانها مواجه می شویم اهداف قانونی و شرعی تربیت فرد با رعایت کرامت انسانی محقق نمی شود. وی افزود: اصلاح این موارد نیز بر عهده قانونگذار است هرچند همه دستگاه های اجرایی، قانونگذاران و قوه قضاییه نیز باید به وظیفه عمومی خود عمل کنند. وی اظهار داشت: ما در نظام جمهوری اسلامی به نمایندگی از امام زمان (عج) و به نمایندگی از خدا در امور مردم دخالت می کنیم. رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: اگر فردی در زمان طاغوت در زندان بود، حبسش از مجازات اخروی او کم نمی کرد اما امروز اگر این تحمل کیفر یا قصاص و شلاق و دیگر احکام توسط حکام اسلامی و شرعی انجام می شوند یکی از آثار اخروی آن برای محکومان این است که این مجازات در آخرت از آنها برداشته می شود. /ایرنا

*انتقاد کیهان از مجری زرد شبکه پنج
به گزارش «تابناک»، به دنبال حاشیه های اخیر درباره علی انصاریان، روزنامه «کیهان» نوشت: علی‌رغم انتقاداتی که به نحوه گزینش مجریان در صداوسیما می‌شود اما باز هم شبکه‌ای در سیما به انتصاب یک مجری غیرحرفه‌ای اقدام کرد و این مجری نیز در همان ابتدای کار، حاشیه آفرید!
هنوز حتی یک ماه هم از ماجرای مجری برنامه شبکه شما و رفتار توهین‌آمیز و غیراخلاقی وی در یک برنامه زنده تلویزیون نگذشته بود که این بار مجری جدید شبکه پنج، حاشیه‌ساز شد. نکته مهم این است که مجری این برنامه، تخصصی در زمینه اجرا ندارد. به طور طبیعی، مدیران شبکه‌های سیما وقتی افرادی بدون تخصص را در جایگاه یک کار تخصصی به کار می‌گیرند، باید منتظر حاشیه‌ها نیز باشند.
به نظر می‌رسد جای یک منشور یا قانون مشخص در زمینه انتصاب مجریان برنامه‌های سیما و همچنین رفتار آنها در مقابل دوربین و نظارت بر کار آنها خالی است.