تولید سالم ترین برند برنج کشور در بابل

بابل-خبرنگار حرف: همزمان با  گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی، مدیر جهاد کشاورزی در  نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در دفتر مدیریت این شهرستان ، بیان داشت: برنج مهمترین محصول استراتژیکی شهرستان بابل است که بعد از رشت ، دومین وبالاترین سطح کشت برنج کشور را به خود اختصاص داده است ودر ارقام پرمحصول برنج این شهرستان […]

3

بابل-خبرنگار حرف: همزمان با  گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی، مدیر جهاد کشاورزی در  نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در دفتر مدیریت این شهرستان ، بیان داشت: برنج مهمترین محصول استراتژیکی شهرستان بابل است که بعد از رشت ، دومین وبالاترین سطح کشت برنج کشور را به خود اختصاص داده است ودر ارقام پرمحصول برنج این شهرستان بالاترین مقام را دارا می باشد وی افزود  ضریب کشت این محصول در کشور 0.7است که در مازندران 1.4 و دراین شهرستان 1.7 می باشد. سید احمد طاهری افزود : در  حال حاضربه علت کاهش استفاده از سموم در بحث استفاده از آفتهای بیولوژیکی  سالمترین برنج را از نظر استراتژیک در شهرستان بابل تولید می شود وبالای 99.9 درصد  محصول این شهرستان سالم هستند . وی مهمترین عامل در  کاهش مصرف سموم در این شهرستان برخورد با سم فروشی های غیر مجازوتوزیع 9700 تن انواع کود شیمیایی در سال 96 بین بهره برداران و تحت پوشش قراردادن 55 مورد سم فروشی و پلمپ  در بازرسی های انجام شده اشاره کرد.

سید احمدطاهری ابراز داشت: در سال اخیر برنج پرمحصول این شهرستان به اوکراین صادر گردیده و مورد رضایت این کشور قرار گرفته است .وی از برگزاری اولین نمایشگاه  برنج در سال اتی خبر داد وافزود امسال جشن برداشت برنج را در بخش لاله آباد برگزار خواهیم کرد .مدیر جهاد کشاورزی بابل اظهار امیدواری کرد :در آینده نزدیک با افتتاح سد هراز،  کشت برنج را در دوکشت اول و دوم  بدون دغدغه خواهیم داشت .

وی با اشاره به این نکته که  تولید 30 درصد عسل تولیدی استان مازندران در بابل تولید می‌شود افزود: در  حال حاضرشهرستان بابل دارای 148 هزار کلونی زنبور عسل با 900 زنبوردار ثبت شده است که میزان تولید عسل در این شهرستان هزار و 621 تن است اما متاسفانه در این حوزه برند سازی  مناسب صورت نگرفته است ودر حال حاضر به دنبال برند سازی برای عسل دراین شهرستان هستیم .مدیر جهاد کشاورزی بابل یاد آور شد: بابل شهر تالاب هاست و یکی از ظرفیت های مهم تولید ماهی در استان است و این باعث شده است  که بخش اعظم تولید گوشت سفید را در کشور  به خود اختصاص دهد . طاهری گفت:  آمادگی ارائه تسهیلات با دارا بودن مجوز و ثبت نام  در سامانه کارا وپیگیری برای کسب مجوز کارخانه روغن کشی برنج از سبوس نرم برنج برای اولین بار در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی در بخش دیگر از سخنانش در مورد تغییر کاربری زمین اظهار داشت : با متخلفین تغییر کاربری زمین برخورد خواهد شد واگر مالکی  عمدا” زمینی را  5 سال مورد کشت قرار ندهدزمین مورد نظرتحت  تملک دولت قرار خواهد گرفت و تاکنون 106 اخطار کتبی در خصوص عدم کشت  زمین ها در 5 سال  اخیر در این شهرستان  صادر شده است و همچنین در حوزه تغییر کاربری زمین کشاورزی تاکنون 94 پرونده تشکیل شده است  که  موفق شدیم جلوی کاربری 23 هزار و 633 هکتار متر مربع آن  گرفته شودو153 مورد نیز قلع و قم داشتیم و 10 هکتار زمین نیز آزاد شد.