اخبار ویژه روزنامه حرف مازندران/4اسفندماه

    بلاتکلیفی جلسات بدون مدیران کل !   در برخی جلسات استانی نمایندگانی از سوی مدیران کل حاضر می شوند،که علاوه بر اینکه اختیاری از سوی دستگاه مربوطه ندارند بلکه اطلاعی هم وضعیت سازمان خود ندارند. به گزارش حرف، نبود مدیران کل و یا مدیرانی با اختیار در سطح جلسات استانی به یکی از […]

 

 

بلاتکلیفی جلسات بدون مدیران کل !

 

در برخی جلسات استانی نمایندگانی از سوی مدیران کل حاضر می شوند،که علاوه بر اینکه اختیاری از سوی دستگاه مربوطه ندارند بلکه اطلاعی هم وضعیت سازمان خود ندارند.

به گزارش حرف، نبود مدیران کل و یا مدیرانی با اختیار در سطح جلسات استانی به یکی از معضلات تبدیل شده است، در جلسات استانی پاسخ به سوالات مسئول جلسه و اعضا را منوط به جلسه دیگری می نمایند و یا تلاش می کنند تا با تماس با مسول مربوطه پاسخ قانع کننده ای برای جلسه ارائه کنند.

اداره کل راهداری و هلال احمر استان در جلسه ستاد تسهیلات سفر نمونه ای از این دستگاه ها بودند.

البته دلیل این معضل تعداد بالای جلسات مختلف است و یک مدیرکل مطمئنا نمی تواند همزمان در چند جلسه شرکت کند.

استاندار مازندران در نخستین روزهای آغازین این وعده را داده بود که جلسات را سطح بندی کنند و دستگاه ها نماینده تام الاختیار و مطلع مشخص کنند تا لازم نباشد که یک مدیر در همه جلسات شرکت کند اما نماینده مورد نظر که مطلع و اختیار لازم را داشته باشد.

 

فرمانداران درباره تصادفات پاسخگو باشند

 

سرهنگ باقری فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران فوت 40 نفر در تقاط حادثه خیز جاده های استان و تصادف جرحی بیش از 800 مورد در این مناطق خبرداده است.

به گزارش حرف، باقری همچنین در جلسه ای گفته عدم حضور برخی فرمانداران و مدیران ادارات در شورای ترافیک و برگزاری نامناسب جلسات شورای ترافیک از دلایل اصلی افزایش تصادفات در برخی شهرستان هاست. به گفته وی افرادی که قربانی تصادفات هستند در برابر اشان ما مسئولیم و فرمانداران باید این مورد را جدی بگیرند.

سرهنگ قدمی فرمانده پلیس راه هم گفت که 50 درصد فوتی ها برون شهری خارج از صحنه تصادف روی می دهد و این یعنی کمبود متخصص در بیمارستان ها. نمونه اینکه نوروز گذشته دو خواهر خردسال را چون نتوانسته بودند خونریزی داخلی را تشخصی دهند،فوت شدند.

 

ماجرای بازداشت مدیرکل اوقاف استان تهران

 

سازمان اوقاف و امور خیریه همواره تلاش‌های فراوانی را برای مهیا کردن مکان‌هایی جهت استفاده مردم در زمینه‌های مختلف می‌کند و این نهاد فرهنگی برای کمک به مردم و ارائه آموزش‌های مختلف به آنها از ظرفیت بقاع متبرکه نیز استفاده می‌کند اما از آنجایی که برخی از افراد با نیت صالح زمین‌های مختلفی را در اختیار سازمان اوقاف قرار می‌دهند لذا زمینه فساد در این سازمان مهیاست؛ به همین دلیل نظارت بر اقدامات سازمان اوقاف امری ضروری است.

بر اساس این گزارش، زمین‌های متعددی در اطراف تهران وجود دارد که مورد بحث است و به‌عنوان مثال درباره زمین ۵ هزار هکتاری در محله قلعه‌حسن‌خان که وقف امام حسین(ع) است شبهاتی وجود دارد که چقدر درآمد دارد و این درآمد به چه شکلی توزیع می‌شود، لذا دستگاه قضائی می‌تواند با ورود جدی‌تر خود به این موارد تمام شبهات را برطرف کند.

بر همین اساس، ظهر یکشنبه(۲۸ بهمن) مأموران امنیتی و قضائی تهران حجت‌الاسلام غلامرضا محمدزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران را بازداشت کردند.

از طرفی یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا خبر بازداشت حجت‌الاسلام محمدزاده را تأیید کرد، اما هنوز علت بازداشت وی توسط مأموران امنیتی اعلام نشده است.

نکته‌ای که مهم و اساسی محسوب می‌شود برخورد قاطع دستگاه قضائی با تخلفات احتمالی سازمان اوقاف است که اگر به بهترین نحو ممکن انجام شود، می‌تواند نتایج مثبتی را داشته باشد؛ چراکه سازمان اوقاف باید زمین‌ها و مکان‌ها را برای استفاده مردم مهیا کند و اگر در این جهت عده‌ای سودجو به فکر اهداف پلید خود باشند، قطعاً حق مردم را ضایع کرده‌اند.

 

ژن های خوب این بار در خانواده موسوی لاری!

 

چرا آقازاده موسوی لاری، در یکی از دو دانشگاه متعلق به پدرش مشغول به تحصیل نشد و سوئد را برای ادامه تحصیل به همراه همسرش انتخاب کرد؟

مشرق نوشت: سیدعبدالواحد موسوی لاری، نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، عضو مجمع روحانیون مبارز و وزیر کشور دولت اصلاحات، یکی از متموّل‌ترین عناصر جبهه اصلاحات است که البته این جبهه چهره متموّل کم ندارد.

مهم‌ترین فعالیت اقتصادی-آموزشی-خیریه‌ای موسوی لاری، تحت پوشش مؤسسه خیریه موسوم به «فاطمیه مُهر» ثبت شده است. شهرستان مُهر، از توابع استان فارس، زادگاه و موطن پدری آقای موسوی لاری است.

مؤسسه مذکور در سال ۱۳۷۱ توسط موسوی لاری در شهرستان مُهر واقع در استان فارس، با هدف ایجاد پایگاه فرهنگی- مذهبی در راستای ترویج و نشر معارف اسلامی (برگرفته از اساسنامه مؤسسه) تأسیس گردید. این مؤسسه دارای زیرمجموعه‌هایی در حوزه‌های علمی-آموزشی- اقتصادی- فرهنگی- مذهبی- کشاورزی و … است و صرفاً به بخش آموزش عالی آن اشاره می‌کنیم.

دست‌کم دو دانشگاه در زیرمجموعه «هلدینگ» فاطمیه مُهر فعالیت می‌کند:

اول، دانشگاه غیرانتفاعی «پارس» در شهر مُهر، در زمینی به مساحت ۴۵۰۰۰ متر که مجوز آن در دوران وزارت مصطفی معین در وزارت علوم اخذ شد و از سال ۱۳۸۳ شروع به جذب دانشجو از طریق سازمان سنجش کرد. جالب این جاست که در وبسایت مؤسسه آموزش عالی «پارس» شهرستان مُهر، نه درباره هیأت امنا و نه هیأت مؤسس و نه کادر اجرایی هیچ اطلاعاتی موجود نیست!

دوم، مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی «ارشاد دماوند» که تحت قانون تأسیس مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های غیردولتی در سال ١٣٧٥ تأسیس گردید. خبرنامه دانشجویان ایران، در گزارشی با عنوان «دانشگاه ارشاد؛ دانشگاهی متعلق به جریان چپ قدیمی»

نام خانم «زکیه سادات موسوی»، دختر آقای موسوی لاری، نیز در بین اعضای هیأت علمی این دانشگاه غیرانتفاعی دیده می‌شود. نکته جالب و قابل تأملی که درباره این دانشگاه وجود دارد این است که درست مانند دانشگاه «پارس» مُهر، در وبسایت این دانشگاه هم هیچ نشانی از اسم و مشخصات «هیأت امنا» وجود ندارد!

اما در ۷ آذرماه ۹۷، کانال تلگرامی «پتک جمهوریت، آلزایمر ۸۸» خبری درباره یکی از پسران آقای موسوی لاری منتشر کرد که کانال «قرارگاه سایبری عمار» هم آن را بازنشر داد. طبق این خبر، سید مرتضی موسوی لاری به همراه همسرش سلما کاظمی، تهران را به مقصد سوئد ترک کردند.

در این خبر با عنوان «تراژدی ژن‌های خوب، به موسوی لاری رسید» آمده بود که سیدمرتضی از طریق لابی‌های گسترده جریان اصلاحات با دولت، به همراه همسرش، بورسیه مقطع دکترای دانشگاه شهر لوند سوئد را دریافت کرده است. تاکنون آقای موسوی لاری توضیحی درباره این ادعاها نداشته است.

طبق همین گزارش، وضعیت خدمت سربازی مرتضی لاری در هاله‌ای از ابهام و به همین خاطر ممنوع‌الخروج است و مشخص نیست او چگونه و با چه ترفندی موفق به خروج از مرزهای کشور شده و به سوئد سفر رفته است. این خبر توسط آقازاده موسوی لاری یا خود او تکذیب نشد.

گفتنی است که این پسر موسوی لاری، در جریان تجمع و راهپیمایی غیرقانونی روز ۲۵ بهمن ۸۹ که طی فراخوان سران فتنه انجام گرفت، به همراه شماری از آقازاده‌های اصلاحات حضور داشت و توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد.