کشتارگاه ساوانا، نخستین مرکزاستفاده کننده تکنولوژی مولتی فروش

گروه تولیدی ساوانا، فعالیت خود را در نیمه سال ۱۳۸۶ و با تأسیس یک داروخانه دامپزشکی آغاز کرد و با کمک اعضای خود سالانه حدود ۲۴ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید می‌کند که در شرایط ایده‌آل در مزارع گروه تولیدی ساوانا پرورش پیدا می‌کنند و پس از رسیدن به وزن استاندارد به منظور […]

گروه تولیدی ساوانا، فعالیت خود را در نیمه سال ۱۳۸۶ و با تأسیس یک داروخانه دامپزشکی آغاز کرد و با کمک اعضای خود سالانه حدود ۲۴ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید می‌کند که در شرایط ایده‌آل در مزارع گروه تولیدی ساوانا پرورش پیدا می‌کنند و پس از رسیدن به وزن استاندارد به منظور کشتار و بسته بندی به کشتارگاه صنعتی گروه تولیدی ساوانا ارسال می‌شوند. فرآیند تولید گوشت مرغ در این گروه در شرایط کاملا بهداشتی و مکانیزه انجام می‌شود.

استاندار مازندران در بازدیداز مجتمع تولید گوشت مرغ ،قطعه بندی ،فرآوری، بسته بندی انجماد، در گروه تولیدی (ساوانا ) در شرق مازندران از افتتاح این مرکز با حضور یکی از مسئولین ارشد کشور خبر داد.

مدیرعامل گروه تولیدی ساوانا نیز در گفت و گو با حرف مازندران، گفت: از جمله اهداف این مجموعه، تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ در عالی‌ترین سطح ممکن از مزرعه تا آشپزخانه است و نیز تامین پروتئین مورد نیاز جوامع انسانی با روش‌های مدرن و مکانیزه به منظور داشتن جامعه‌ای سالم‌تر و آموزش، ترویج و فرهنگسازی با اهداف افزایش سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور و توسعه و بهبود ساختار تولید و پرورش طیور و سودآوری، توسعه و کارآفرینی و صادرات است.

وی افزود: مزارع پرورش مرغ‌مادر گوشتی ساوانا با ظرفیت 350 هزار قطعه عمدتا در دامنه کوهستان‌های جنگلی و در محیطی کاملا ایزوله و عاری از بیماری قرار دارد و با ظرفیت پرورش ماهانه دو میلیون قطعه در استان‌های مازندران و گلستان متمرکز است.

این مدیر یادآور شد: کشتارگاه صنعتی مرغ گروه تولیدی ساوانا در زمینی به مساحت 55 هزار متر مربع و با ظرفیت کشتار 6 هزار و 8 هزار قطعه در ساعت است. وی تصریح کرد: این کشتارگاه نخستین و تنها استفاده کننده از تکنولوژی مولتی فروش در بسته بندی گوشت سفید در ایران بوده تا محصولات آن با ظاهر و کیفیتی متمایز در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.