شهردار بابل خبر داد:

آغاز لایروبی رودخانه بابلرود با هدف پیشگیری از آبگرفتگی جاده ساحلی

سید حامد بیکایی شهردار بابل، محمد زمان یعقوبی نائب رییس و رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر و حمید رضا قربان نیا رییس شورای اسلامی شهرستان از لایروبی رودخانه بابلرود بازدید کردند.

سید حامد بیکایی شهردار بابل، محمد زمان یعقوبی نائب رییس و رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر و حمید رضا قربان نیا رییس شورای اسلامی شهرستان از لایروبی رودخانه بابلرود بازدید کردند.

شهردار بابل در این بازدید گفت: یکی از اقدامات مهمی که میبایست در این شهر انجام گردد لایروبی رودخانه بابلرود میباشد که بیش از ۵ سال است شاهد لایروبی در این رودخانه نبودیم.

سید حامد بیکایی تشریح کرد:با توجه به احتمال بارندگی و سیلاب و طغیان رودخانه‌های بالادست، عملیات لایروبی، پاکسازی و نخاله برداری از رودخانه بابلرود توسط ماشین آلات و عوامل زحمتکش معاونت خدمات شهری شهرداری آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

محمد زمان یعقوبی نیز در این خصوص گفت:هرساله انباشت زباله‌ها و نخاله‌های ساختمانی رها شده باعث افزایش انسداد این مسیل‌ها شده که پس از بارندگی شدید در بالادست در نهایت آبگرفتگی جاده ساحلی را به دنبال دارد.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر در پایان خاطر نشان کرد که فاز اول لایروبی بابلرود در مدت ۲ ماه به اتمام خواهد رسید.

حمید رضا قربان نیا  نیز تصریح کرد:تلاش می کنیم تا رودخانه بابلرود به خوبی لایروبی شده تا در زمان بارشها جاده ساحلی بابل دچار مخاطره سیل نشود چراکه هر زمان جاده ساحلی به خاطر ابگرفتگی مسدود شد، شاهد ترافیک چندبرابری در خیابانهای شهر بابل بودیم.

تمامی رسوبات برداشت شده در این عملیات، در سطح شهر و‌ در فضای سبز شهری استفاده خواهد شد.